Facebook Pixel Κυριάκος Παπαδόπουλος: Απίστευτα άτυχος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος - Αποφασισμένος για restart - Ρεκόρ στις κίτρινες
| 2022-10-28 11:24:00

Απίστευτα άτυχος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος - Αποφασισμένος για restart - Ρεκόρ στις κίτρινες

Sportdog Team
Απίστευτα άτυχος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος - Αποφασισμένος για restart - Ρεκόρ στις κίτρινες

Είχε ξεκινήσει καλά τη χρονιά, ωστόσο θα μείνει στα πιτς.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ως προς τους αμυντικούς που είχαν αναδειχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα την τελευταία 10ετία ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι είχε φτάσει να έχει συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ από το Αμβούργο. Όπως και να έχει, από το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει... restart στην καριέρα του με την φανέλα της Κραϊόβα στην Ρουμανία. Ο ίδιος θα λέγαμε πως ξεκίνησε καλά τη χρονιά, εάν και κατάφερε να πάρει 5 κίτρινες κάρτες σε 9 ματς που έχει παίξει. 

Πάνω που είχε καταφέρει να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του και να κάνει σκέψεις ακόμη και να επιστρέψει στην Εθνική η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, μιας και βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα πιτς και μάλιστα υπολογίζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από τις αρχές Δεκεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι λόγω Μουντιάλ θα τον δούμε ξανά μέσα στο 2023.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags