Facebook Pixel Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: "Το λάθος που πρέπει να αποφύγει ο Μίτσελ - Δεν θα υπολογίζει το ματς αν... - 11αδα με Ντόι-Χουάνγκ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 13:40:00

"Το λάθος που πρέπει να αποφύγει ο Μίτσελ - Δεν θα υπολογίζει το ματς αν... - 11αδα με Ντόι-Χουάνγκ"

του Γιώργου Κτενά
"Το λάθος που πρέπει να αποφύγει ο Μίτσελ - Δεν θα υπολογίζει το ματς αν... - 11αδα με Ντόι-Χουάνγκ"

Ο μεγάλος κίνδυνος στη Γερμανία και ποιο το πλάνο του Ισπανού προπονητή. Πώς πρέπει να κατέβουν οι Πειραιώτες στο αποψινό παιχνίδι και ποιοι θα πρέπει να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Ολυμπιακός: Το μεγάλο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ έφτασε για τους Πειραιώτες και το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαρακη, άριστο γνώστη τού γερμανικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει με την αντίπαλο των Ερυθρόλευκων.

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του Μίτσελ, ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μπουν στο επίκεντρο και ποιος χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε στην 11άδα του Ολυμπιακού; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Αυτά να μην κάνει ο Ολυμπιακός - Χαμηλό ρυθμό - Όχι στο ψηλό παιχνίδι"

"Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σύγκριση με το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, το ίδιο στιλ, στα ίδια επίπεδα δυναμικής και φόρμας είναι η Φράιμπουργκ. Το μόνο παιχνίδι που έχασε ήταν με την Μπάγερν", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρέπει ο Ολυμπιακός να μην δώσει στατικές φάσεις, χαμηλά μέτρα, να μην δώσει τη δυνατότητα να τρέξει στην κόντρα η Φράιμπουργκ και να κρατήσει χαμηλό ρυθμό. Να μην δώσει ψηλό παιχνίδι.

"Επιτυχία η ισοπαλία - Μια χαρά ο Ντόι - Να παίξει όπως με Κάραμπαγκ"

Πώς θα χρειαστεί να παίξει ο Ολυμπιακός;

"Να μην εκτεθεί είναι το ζήτημα, αν πάρει ισοπαλία θα είναι επιτυχία με βάση την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες. Δεν απειλούνται για την πρώτη θέση στον όμιλο για αυτό και ενδεχομένως να κάνει ροτέισον ο προπονητής της Φράιμπουργκ. Να κρατήσει όσο μπορεί την μπάλα ο Ολυμπιακός και να είναι συμπαγής, όπως έπαιξε με Κάραμπαγκ".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σκοπεύει να παίξει με τριάδα στην άμυνα και τον Ντόι βασικό.

"Μια χαρά είναι ο Ντόι, και η Φράιμπουργκ έπαιξε με τρεις στόπερ στο τελευταίο ματς με τη Βέρντερ, αλλά ήταν επιθετική. Ο προπονητής αλλάζει τα συστήματα, αν και το ματς με τη Βέρντερ δεν είναι ασφαλές για συμπεράσματα. Μιλάμε για ομάδα τετράδας στη Γερμανία, πάρα πολύ σταθερή, στο γήπεδό της δεν χαρίζεται. Πρέπει να προσέξει πολύ ο Ολυμπιακός".

"Μετρημένα κουκιά η 11άδα - Δεν θα υπολογίζει το ματς ο Μίτσελ αν... - Αυτούς να προσέξει"

Πώς πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι η 11άδα του Ολυμπιακού;

"Μετρημένα κουκιά είναι ο Ολυμπιακός με βάση την ευρωπαϊκή λίστα. Αν δεν βάλει τον Χουάνγκ σε αυτό το ματς, που χρειάζεται ποιοτικά χαφ για να κρατήσουν την μπάλα, να σπάσουν τον ρυθμό κ.λπ, πού θα τον βάλει; Αν δεν τον βάλει ο Μίτσελ, σημαίνει ότι δεν υπολογίζει καθόλου το ματς".

Ποιους να προσέξει από τη Φράιμπουργκ;

"Μετά το 50ο λεπτό ήταν εντελώς σβηστά στο Καραϊσκάκη η Φράιμπουργκ. Γκρίφο ο Iταλός χρειάζεται προσοχή, ο Γκρέγκοριτς αν πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή γράφει γκολ, ο Ντόαν που τον είχαμε ξαναπεί και στο πρώτο ματς. Ο Γκίντερ είναι σούπερ μπακ, σταθεροί οι στόπερ και ο τερματοφύλακας. Κι έχουν και δίψα για την Ευρώπη, γιατί τώρα φτιάχνουν φανέλα στην Ευρώπη. Θέλουν να τελειώσουν με 6Χ6 θα είναι επίτευγμα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Μήτρογλου για Ολυμπιακό! Μηχανή του γκολ... τριών εκατομμυρίων - Ίδιο καθεστώς με Ντουρμάζ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags