Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: "Για αυτό δεν έπιασε ο Καμαρά στον Ολυμπιακό - Έτσι θα γίνει η μεταγραφή σε Άρη - Έξαλλος Ζερβίνιο"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 16:28:00

"Για αυτό δεν έπιασε ο Καμαρά στον Ολυμπιακό - Έτσι θα γίνει η μεταγραφή σε Άρη- Έξαλλος Ζερβίνιο"!

του Γιώργου Κτενά
 "Για αυτό δεν έπιασε ο Καμαρά στον Ολυμπιακό - Έτσι θα γίνει η μεταγραφή σε Άρη- Έξαλλος Ζερβίνιο"!

Οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή και η επικείμενη πώληση του Μαντσίνι. Το... σήριαλ με τον Αμπουμπακάρ, γιατί ο Πάρντιου μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ εφόσον γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και τι συνέβη τελικά στη Λεωφόρο.

Ολυμπιακός - Άρης: Το αντίθετο δρομολόγιο σε σχέση με αυτό που έκανε πριν από μερικούς μήνες ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μέσα στον Γενάρη!

Γιατί οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο πεπειραμένος κυνηγός είναι στη λίστα των Κίτρινων για να φορέσει ξανά τη φανέλα τους, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι στο Λιμάνι δεν έχει βρει τον χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε στην 11άδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Γκαμπράνη, ρεπόρτερ του Άρη, προκειμενου να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για το θέμα.

"Για αυτό δεν έπιασε ο Καμαρά στον Ολυμπιακό - Έτσι θα γίνει η μεταγραφή στον Άρη"

"Καμία φορά είναι παίκτες καλοί που απλώς δεν προσαρμόζονται κ.λπ. στις ομάδες που τους έχουν αποκτήσει. Περίμενα να πιάσει στον Ολυμπιακό ο Καμαρά, αλλά δεν το έκανε. Ποδόσφαιρο είναι, όλα μπορούν να συμβούν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μπορεί να επιστρέψει με μεταγραφή στον Άρη.

"Με μεταγραφή μπορεί να επιστρέψει, υπάρχει το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη. Θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει ο Άρης, αλλά με τα δικά του δεδομένα. Είναι σίγουρα από τους παίκτες που απασχολούν την ομάδα".

"Γκρίνια για Καμαρά στον Άρη - Θεματάκια με τη συμπεριφορά του - Έτσι βολεύει την ομάδα"

Σε ποια θέση θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στον Άρη, δεδομένου ότι η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται 9άρι.

"Έκανε πολύ καλή σεζόν στον Άρη πέρσι, άσχετα από γκρίνια που υπήρξε στην αρχή της σεζόν για το σκοράρισμα. Αλλά συνολικά είχε 10 γκολ και 4 ασίστ. Είναι απόφαση της ΠΑΕ και του προπονητή για τον παίκτη που θα πάρουν. Έχει ξαναπεράσει από την ομάδα και αυτό έχει συν και πλην, γιατί θα προσαρμοστεί εύκολα από τη μία πλευρά αλλά από την άλλη υπήρχε γκρίνια στον  Άρη πέρσι γιατί είχε θεματάκια με τη συμπεριφορά του".

Πόσα χρήματα μπορεί να προσφέρει ο Άρης για την απόκτησή του;

"Δεν έχω εικόνα του ποσού που θα χρειαστεί να δαπανήσει, αλλά θα το κάνει με τα δικά του δεδομένα. Ούτε ποια είναι ακριβώς η συμφωνία από το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο ομάδες γνωρίζουμε. Αλλά δεδομένα θα προσπαθήσει να τον πάρει όπως βολεύει την ομάδα".

"Αυτόν τον φορ θέλει ο Πάρντιου - Στα εξτρέμ ο Καμαρά; - Μεγαλη πρόταση για Μαντσίνι"

Πώς θα πρέπει να τον αξιοποιήσει ο Πάρντιου;

"Είναι νωρίς για να το συζητήσουμε, γιατί δεν ξέρω καν τι έχει πει ο Πάρντιου. Αυτό που ξέρω για τον προπονητή είναι ότι θέλει έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με Γκρέι και Ζερβίνιο. Αν τον καλύπτει ο Καμαρά ή αν θα τον χρησιμοποιήσει σε άλλη θέση (για παράδειγμα εξτρέμ), μένει να το δούμε όταν και αν έρθει τελικά. Στα συν είναι ότι τον ξέρει καλά ο Πάρντιου από την Αγγλία".

Το ρεπορτάζ που θέλει τον Μαντσίνι να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

"Υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες. Κάποια στιγμή θα έρθει μεγάλη πρόταση και θα φύγει ο παίκτης, αλλά μέχρι τότε ο Άρης προσπαθεί να εξασφαλίσει ο,τι καλύτερο μπορεί. Αν ήταν στη Λεωφόρο θα ήταν διαφορετικό το ματς, γιατί μαρκάρει καλά και η πλευρά του πάντα είναι από τις καλύτερες".

Με ποιο ποσό θα τον παραχωρούσε ο Άρης;

"Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό, τα χρήματα παίζουν ανάλογα με το τάιμινγκ, πώς θα βρεθεί η ομάδα, ο παίκτης κ.λπ. Όταν συζητούσαμε για το ενδεχόμενο να πωληθεί στη αραβική ομάδα, ζητούσαν ποσό 2+ εκατ. ευρώ".

Τέλος, πες μου την άποψή για το θέμα του Ζερβίνιο.

"Με το θέμα του Ζερβίνιο που έχει προκύψει, είναι κάτι που δεν πήρε κανείς χαμπάρι. Κανείς δεν το έγραψε ή το είδε, ενώ υπάρχει και ο λόγος του παίκτη που κατηγορηματικά διαψεύδει ότι έχει κάνει κάτι μεμπτό στη Λεωφόρο. Γενικά ο Ζερβίνιο δεν προδιαθέτει για κάτι τετοιο. στους ανθρώπους του Άρη υποστηρίζει ότι βγαίνει από τα ρούχα του με όσα ακούει".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχηματικό σκάνδαλο με μεγάλη ελληνική ομάδα - Πρόεδρος, προπονητής, παίκτες έστηναν αγώνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags