Facebook Pixel Super League: Πάει για "βόμβα" από τη Βραζιλία σουπερλιγκάτη ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 22:50:00

Πάει για "βόμβα" από τη Βραζιλία σουπερλιγκάτη ομάδα!

Sportdog Team
Πάει για "βόμβα" από τη Βραζιλία σουπερλιγκάτη ομάδα!

Δείχνει διάθεση για σοβαρή ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Άλλαξε o προπονητής στον ΟΦΗ με τον Νταμπράουσκας να διαδέχεται τον Νιόπλια και ήδη όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα, οι Κρητικοί θα κινηθούν στο παζάρι του χειμώνα για 3 προσθήκες. Και ας έκαναν αρκετές μεταγραφές στο φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου. 

Λέγεται μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ότι θα υπάρξει και μια έρευνα στην αγορά της Βραζιλίας, για τουλάχιστον έναν παίκτη από το πάνω ράφι. Στις προηγούμενες επιλογές τους από τη συγκεκριμένη χώρα, μόνο χαμένος δεν είχε βγει ο ΟΦΗ.

Θυμίζουμε, ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ηράκλειο της Κρήτης προ δύο ημερών (σ.σ. 25/10), με τον Λιθουανό τεχνικό να δηλώνει αισιόδοξος πως θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σας βλέπω όλους. Είναι μια ωραία ημέρα για να γίνω μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είναι η πρώτη φορά που εργάζομαι σε μια πολύ όμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ αντιπροσωπεύει την Κρήτη και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ που θα είναι πολύ καλό και θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο», είχε πει μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του ο διάδοχος του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags