Facebook Pixel Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Αυτοκτονία στις καθυστερήσεις για Ολυμπιακό και... αντίο Ευρώπη - Aπίστευτος Πασχαλάκης (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 23:55:00

Αυτοκτονία στις καθυστερήσεις για Ολυμπιακό και... αντίο Ευρώπη - Aπίστευτος Πασχαλάκης (vid)

Sportdog Team
Αυτοκτονία στις καθυστερήσεις για Ολυμπιακό και... αντίο Ευρώπη - Aπίστευτος Πασχαλάκης (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι κρατούσαν μιας τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ όμως ένα γκολ του Κούμπλερ στο 90+3' σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Ναντ - Καραμπάγκ είπαν αντίο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς.

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Απίστευτα πράγματα στην Γερμανία, με τους Ερυθρόελυκους να κρατάνε μέχρι το 90+2' τόσο τη νίκη όσο και τις ελπίδες πρόκρισης στο Conference League, όμως ένα γκολ του Κούμπλερ στο 90+3', σε συνδυασμό με ένα τέρμα της Ναντ απέναντι από την Κάρμπαγκ τους έκανε να αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι Πειραιώτες ήταν πολύ καλοί τακτικά για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν με τέρμα του Ελ Αραμπί στο 17', ενώ είχαν ευκαιρίες και για άλλο γκολ, ενώ μέχρι την ισοφάριση των Γερμανών ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει κάνει απίστευτες ενέργειες κρατώντας ζωντανούς τους Πειραιώτες.

Το ματς:

Ο αγώνας στη Γερμανία ξεκίνησε με τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν από νωρίς ότι θέλουν να πιέσουν ψηλά τους γηπεδούχους και μόλις στο 2’ θα χάσουν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Μασούρας θα πατήσει περιοχή από αριστερά και θα σουτάρει, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Η γερμανική ομάδα θα αποκτήσει άμεσα την κατοχή της μπάλας και θα ελέγχει από νωρίς την αναμέτρηση προσθέτοντας πίεση στην άμυνα των Ερυθρόλευκων. Οι γηπεδούχοι θα ανεβάζουν όλο και περισσότερους παίκτες στην περιοχή των Πειραιωτών, με τον Μπα δύο φορές να κόβει την τελευταία στιγμή την προσπάθεια των αντιπάλων του, ενώ οι παίκτες του Μίτσελ έδειχναν ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις που θα τους εμφανιστούν στον αγώνα. Σε μια τέτοια φάση οι πρωταθλητές θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα, όταν στο 17΄ο Ροντρίγκες θα βρει πολύ ωραία τον Μασούρα, που θα γυρίσει την μπάλα στον Μπιέλ που θα σουτάρει, τον Φλέκεν να αποκρούει, αλλά τον Ελ Αραμπί να βρίσκει δίχτυα μετά το… ριμπάουντ κάνοντας το 0-1.

Μάλιστα πέντε λεπτά μετά οι Πειραιώτες θα χάσουν τρομερή ευκαιρία για το 0-2, όταν θα βγουν ξανά στην κόντρα, ο Ροντρίγκες θα βρει τον Μασούρα που θα περάσει τον Φλέκεν και θα πλασάρει σε κενή εστία, όμως δεν θα βρει στόχο στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν σαφώς επηρεαστεί από την εξέλιξη και είχαν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους, κάτι που έδινε την δυνατότητα στους Ερυθρόλευκους να κρατάνε μπάλα στα πόδια τους και να προσπαθούν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο μισάωρο. Οι παίκτες του Μίτσελ θα φτάσουν μια ανάσα, ξανά, από το δεύτερο γκολ όταν στο 35’ ο Μασούρας θα μπει στην περιοχή από τα αριστερά, θα προλάβει την έξοδο του Φλέκεν και θα πασάρει στον Μπιέλ, αλλά ο Ισπανός θα κοπεί πριν σουτάρει σε κενή εστία. Στην επόμενη φάση θα είναι η σειρά των Γερμανών να φτάσουν κοντά στην ισοφάριση, για πρώτη φορά, με τον Γκρίφο να κάνει τη σέντρα αλλά τον Κιερέ να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή σε κενή εστία.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους Γερμανούς να μπαίνουν αρκετά πιεστικά, θέλοντας να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση και τους Πειραιώτες να δείχνουν ότι θα επιμείνουν στο πλάνο του πρώτου μέρους, θέλοντας να επωφεληθούν τις κόντρα επιθέσεις. Η πρώτη φάση που η Φράιμπουργκ θα απειλήσει τον Πασχαλάκη θα είναι στο 57’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χέφλερ θα πάρει την κεφαλιά, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει άνετα. Δύο λεπτά μετά ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα είναι κρατήσει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όταν ο Κούμπλερ θα σουτάρει εξ επαφής μέσα από την περιοχή και εκείνον να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση διώχνοντας την μπάλα. Η πίεση των γηπεδούχων θα αρχίσει να γίνεται… αφόρητη με τους Ερυθρόλευκους να δυσκολεύονται να κρατήσουν την μπάλα και τους Γερμανούς να έχουν… κατασκηνώσει έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 77΄ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι αυτός που θα κρατήσει το προβάδισμα των Ερυθρόλευκων, όταν ο Πέτερσεν θα βρεθεί σε σημείο βολής και θα σουτάρει, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας θα αποκρούσει εντυπωσιακά. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα κάνει ακόμα μια απίστευτη ενέργεια και θα κρατήσει ζωντανούς τους Πειραιώτες, τέσσερα λεπτά μετά, όταν θα πει "όχι" σε καρφωτή κεφαλιά των Γερμανών. Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να πιέζουν θέλοντας να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η άμυνα των Πειραιωτών θα συνεχίσει να αντέχει, ενώ ο Πασχαλάκης θα κάνει και ακόμα μια εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά, από κοντά, του Γεόνγκ στο 88'. To... σοκ για τους Ερυθρόλευκους θα έρθει στο 90+3' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κούμπλερ θα πάρει την κεφαλιά και θα ισοφαρίσει σε 1-1 αποτέλεσμα που τελικά αφήνει εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων το σύνολο του Μίτσελ.

Σκόρερ: 90+3' Κούμπλερ - 17’ Ελ Αραμπί

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ (78’ Σιλντίλια), Γκούντερ, Ντοάν (63’ Εγκεστέιν), Καϊτέλ (63’ Βάισαουπτ), Χέφλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς (72’ Πέτερσεν), Κιέρεχ (63’ Γεόνγκ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ντόι, Μπα, Άβιλα, Βρουσάι (81' Βαλμπουενά), Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας (81' Ρέτσος), Γκάρι Ροντρίγκες (38’ Ρέαμπτσιουκ), Μπιέλ (69’ Κούντε), Αραμπί (81' Ουί Τζο).

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags