Στον Παναθηναϊκό όλη η εβδομάδα παραπέμπει περισσότερο για ... πάρτι  και λιγότερο για ... εκστρατεία στο Βόλο. Κι αυτό ακριβώς είναι το πιο επικίνδυνο, η ... παγίδα που κρύβεται, για την πρωτοπόρο και προελαύνουσα ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Πόσο μάλλον όταν ... παραμονεύει η αλεπού -Μπέος!

>>> Μιλάω για το κλίμα/περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού", με τους 5 αρχικά, που έγιναν διαδοχικά 10,15, 17 χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι θα βρεθούν στο "Πανθεσσαλικό" προκειμένου να boostάρουν για το 10 στα 10...

>>> Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι σε...έξαρση ενώ τα ΜΜΕ αποθεώνουν το σχεδόν πρωτοφανές γεγονός, σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος (εκτός λεκανοπεδίου), μόλις της 10ης αγωνιστικής (και όχι σε πλέι οφ), οι "πράσινοι" οπαδοί - ταξιδιώτες να "καλύπτουν" όλο το στάδιο του Βόλου. Λές και μιλάμε για... πάρτι φιέστας και όχι (ενδεχομένως) για την πιο δύσκολη "μάχη" του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα!

>>> Ο σοφός Γιοβάνοβιτς βέβαια σίγουρα αντιλαμβάνεται την ... παγίδα και προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους, να μην παρασυρθούν και κάπου αποπροσανατολιστούν από τον μεγάλο στόχο, που είναι το διπλό κόντρα στον σούπερ φορμαρισμένο Βόλο!

>>> Από την άλλη υπάρχει ο Αχιλλέας Μπέος που είναι...μανούλα στο πως να κοιμίσει τον αντίπαλο. Θυμίζω τι...κουστούμι έραψε καλοκαιριάτικα στην "φιλική" του ΑΕΚ!!

>>>  Φίλος και του Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου ο Μπέος, είχε σχεδόν συμφωνήσει για την πώληση του Φαν Φέερτ (ενώ στην συνέχεια έκανε και το deal για Φερναντες), όταν έπαιξε με την ΑΕΚ στην Ριζούπολη και της πήρε το "διπλό" με γκολ ενός πρώην της (Ντέλετιτς) και κορυφαίους τον κίπερ Κλέϊμαν και τους στόπερ του! 

>>> Αρκεί κάποιος να θυμηθεί ή να βρεί και να ξαναδεί την φωτογραφία του αποσβολωμένου Μελισσανίδη, που είχε κατεβεί στην φυσούνα στα τελευταία λεπτά εκείνης της αναμέτρησηςκαι έδειχνε να μην πιστεύει πως ο Βόλος τον κέρδιζε!! 

>>>  Εδώ που τα λέμε και οι ανταγωνιστές της ΑΕΚ δεν πρέπει να πίστευαν στα...αυτιά και στα μάτια τους τότε, με το αποτέλεσμα έκπληξη που ήρθε. Κόντρα μάλιστα στην... σπέκουλα αρκετών, που είχε προηγηθεί, ότι λόγω της φιλίας του Μπέου με τους Μελισσανίδη-Παπαδόπουλο ο Βόλος θα...έχανε εκείνο το βράδυ. Αμ δε...

>>> Ο Μπέος που ΔΕΝ έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και ΔΕΝ θα δώσει και στον Ολυμπιακό (στον δεύτερο γύρο), δίνει τώρα ΌΛΟ το γήπεδο στον Παναθηναϊκό για να το μετατρέψουν οι εκδρομείς οπαδοί του σε δεύτερη Λεωφόρο! Φροντίζοντας μάλιστα στις δηλώσεις του, για αυτή την μεγαλειώδη εκδρομή των "πράσινων", να εμφανίζεται σαν Ξένιος Δίας!

>>> Η ομάδα του Βόλου ακόμη και όταν παίζει εντός δεν έχει... εξέδρα, οπότε το να μετατρέψει ο Αχιλλέας Μπέος  το "Παν θεσσαλικό" σε... "Λεωφόρο", δεν θα είχε το παραμικρό αντίκτυπο  αγωνιστικό/ψυχολογικό/πνευματικό στην ομάδα του. Το έχει συνηθίσει, άλλωστε ήδη μετράει 4 βαθμούς σε καυτές έδρες όπως της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού...

>>> Η πόλη του Βόλου για ένα Σαββατοκύριακο κυριολεκτικά θα τιγκάρει, με την τοπική οικονομία να δέχεται...super ένεση που δεν την υπολόγιζαν. Έργο και...μαγκιά του Δημάρχου Μπέου. Τι, όχι; Όπως και η ΠΑΕ Βόλος, στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο Μπέος, θα έχει σούπερ έσοδα. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια από τον Αχιλλέα!

>>>  Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος του Βόλος - Παναθηναϊκός, σίγουρα οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι(και 3οι στην βαθμολογία) θα είναι πλήρως αποσυμπιεσμένοι.

>>>Με τον Αχιλλέα Μπέο εκτός απο τα... λεφτά να στοχεύει και στην δόξα...Τι εννοώ; Και να γίνει ο Βόλος η πρώτη ομάδα που σταμάτησε το τρέχον μεγάλο αήττητο σερί της αρμάδας του Γιοβανοβιτς. Και ο ίδιος να αποδείξει για μια ακόμη φορά (βασικά στους Μπιγκφοράτους ιδιοκτήτες) πως είναι παράγοντας που ξέρει πολύ μπάλα και πως να φτιάχνει ομάδες με πολύ φτηνά κι αγνωστα "υλικά". 

>>> Είναι και θέμα υστεροφημίας  για τον Δήμαρχο-ποδοσφαιροπαράγοντα!! Για την περίπτωση μεταφέρω την τρομερή ατάκα που ακούστηκε μεσοβδόμαδα, απο έμπειρα χείλη στην ελληνική πιάτσα agents, για το σκηνικό που διαμορφώνεται ενόψει του σαββατιάτικου Βόλος - Παναθηναϊκός: "Φοβού τον Μπέο και δώρα φέροντας..."!

>>> Στο δια ταύτα: ο κόουτς Γιοβάνοβιτς αυτή την φορά πρέπει να έριξε επιπλέον βάρος στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του/ της ομάδας του, λόγω της συγκεκριμένης ιδιαιτερότητας που έχει η σαββατιάτικη αναμέτρηση στον Βόλο. Να μείνουν ανεπηρέαστοι...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο εκλεκτός… ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για αντι-Αϊτόρ στον ΠΑΟ - Βρήκε "νέο Τσιμίκα" στην Ελλάδα η Λίβερπουλ!