Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Χαμός στη Φιλαδέλφεια με Λουτσέσκου - Έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι με χειρονομία στην εξέδρα! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-30 18:08:00

Χαμός στη Φιλαδέλφεια με Λουτσέσκου - Έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι με χειρονομία στην εξέδρα! (vid)

Sportdog Team
Χαμός στη Φιλαδέλφεια με Λουτσέσκου - Έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι με χειρονομία στην εξέδρα! (vid)

Τρομερή ένταση με τον Ρουμάνο προπονητή, μόλις μπήκε στο γήπεδο για την αναγνωριστική βόλτα. ΜΑΤ πίσω από τον πάγκο για προστασία. 

ΠΑΟΚ: Νέο... χάος πριν τη σέντρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δικέφαλο του Βορρά στην OPAP Arena μιας και λίγη ώρα μετά τα δακρυγόνα που έπεσαν εκτός γηπέδου η ένταση μεταφέρθηκε εντός γηπέδου, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποδοκιμασίες και τον Ρουμάνο με χειρονομίες να απευθύνεται στον κόσμο των γηπεδούχων να το κάνουν πιο δυνατά.

Στην συνέχεια επικράτησε... πανικός με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κάνουν έκκληση από τα μεγάφωνα να υπάρχει ψυχραιμία, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει ένταση. "Μην απαντάτε στις προκλήσεις, μην του κάνετε το χατήρι", με την επίσημη ΑΕΚ να αναφέρεται προφανώς στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Nα σημειώσουμε τέλος ότι ήδη τα ΜΑΤ έχουν πάρει θέση πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ για παν ενδεχόμενο και λογικά θα μείνουν εκεί για όλο το παιχνίδι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ένταση στην Φιλαδέλφεια - Χημικά πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags