Facebook Pixel ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία: Αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα τσεκάρει τον Λιβάι Γκαρσία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 22:20:00

Αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα τσεκάρει τον Λιβάι Γκαρσία!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα τσεκάρει τον Λιβάι Γκαρσία!

Ο Λιβάι Γκαρσία "τρελαίνει" κόσμο με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ και ήδη, το όνομά του εμπλέκεται με μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού!

ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία: Κόσμος και κοσμάκης παρέλασε το απόγευμα της Κυριακής (30/10) από τις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς - ΟPAP Arena» για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το πρώτο στο νέο γήπεδο της Ένωσης, το οποίο κέρδισε εύκολα η ομάδας του Ματίας Αλμέιδα με το τελικό 2-0.

Σειρά από ξένους σκάουτερ και ατζέντηδες είχαν φροντίσει να κάνουν τα σχετικά… ρεζερβέ και ένας από τους παίκτες στους οποίους είχαν στραμμένα τα βλέμματα πάνω τους, ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ντέρμπι Δικεφάλων, Λιβάι Γκαρσία!

Ο 24χρονος άσος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του ειδικά φέτος, με τη μετατόπισή του στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αλμέιδα πίστεψε σε αυτή την αλλαγή θέσης και όπως αποδεικνύεται στην πράξη, ο Λιβάι έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τον προπονητή του. Μάλιστα μία από τις ομάδες που τον παρακολουθεί πολύ στενά, έχοντάς τον ψηλά στη λίστα της, είναι η Μπενφίκα! 

Οι Πορτογάλοι άλλωστε έχουν και στο παρελθόν επιλέξει παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν το 2018 συγκεκριμένα είχαν αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags