Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Κλειδώνει" η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-01 22:06:00

"Κλειδώνει" η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Sportdog Team
"Κλειδώνει" η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για δύο αγώνες, Πέμπτη και Κυριακή, όπου θα υπάρξει η ανάλογη διαχείριση. Ποια είναι τα σχέδια του Μίτσελ ενόψει Ναντ και Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το ματς με την Ναντ την προσεχή Πέμπτη, ωστόσο φαντάζει δεδομένο πως το ματς που... καίει τους πάντες είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ θα αναγκαστεί να κάνει σημαντικές αλλαγές με τη Ναντ, όπου δεν αποκλείεται να δούμε αρκετές εκπλήξεις. Εξάλλου, υπάρχει και ο φόβος των τραυματισμών μιας και με τη Λαμία αποκόμισαν πρόβλημα οι Μπα, Βαλμπουενά και Μπιέλ, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με τη Λαμία.

Είναι ξεκάθαρο πια ότι στον βασικό του κορμό και κατ’ επέκταση τη βασική 11άδα του πρωταθλήματος βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης, Ντόι, Άβιλα, Εμβιλά, Ινμπόμ, Χάμες, Μασούρας, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Αν είναι απόλυτα υγιείς και διαθέσιμοι οι Εμβιλά και Μπιέλ ίσως αυτή να είναι και η 11άδα του Μίτσελ στη Λεωφόρο. Αν π.χ. δεν μπορέσει ο Εμβιλά θα παίξει ο Σαμασεκού. Με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί προφανώς και ο Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό μετά τη Λεωφόρο - Ο επόμενος μετά τον Λαλά - "Καμπανάκι" για Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags