Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λίφτινγκ Μίτσελ με Ναντ γιατί βλέπει... Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 09:07:00

Λίφτινγκ Μίτσελ με Ναντ γιατί βλέπει... Λεωφόρο!

Sportdog Team
Λίφτινγκ Μίτσελ με Ναντ γιατί βλέπει... Λεωφόρο!

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζει διαφοροποιήσεις στο σχήμα για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το 1-1 με τη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός έχασε και μαθηματικά κάθε ελπίδα για την 3η θέση που δίνει το εισιτήριο για το Conference League. Οπότε το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Γι'αυτό ο Μίτσελ καταστρώνει αναλόγως τα πλάνα του, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το Τριφύλλι ηγείται της βαθμολογίας! Έχει κάνει ένα ασύλληπτο νικηφόρο σερί δέκα αγωνιστικών. Με την ομάδα του Πειραιά στο μείον δέκα και στην τρίτη θέση, το ντέρμπι αποκτά χαρακτήρα μάχης ζωής και θανάτου για τους «ερυθρόλευκους».

Τα δεδομένα στα αγωνιστικά είναι μετρημένα. Ο Γκάρι κάνει αγώνα δρομου για να προλάβει τη Λεωφόρο. Ο Βρσάλικο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ ο Εμβιλά είναι πανέτοιμος. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τον Μπα.

Όπως και να έχει ο Μίτσελ θα κάνει ένα λίφτινγκ με τη Ναντ! Μάλιστα λέγεται, ότι ετοιμάζει ελληνική άμυνα. Η προσοχή όμως ξεκάθαρα είναι στραμμένη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στους ρυθμούς του οποίου ζει πλέον όλη η Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags