Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε δεξί μπακ! Αυτός «τρώει» τον Βρσάλικο
| 2022-11-02 10:49:00

Βρήκε δεξί μπακ ο Ολυμπιακός! Αυτός «τρώει» τον Βρσάλικο

Sportdog Team
Βρήκε δεξί μπακ ο Ολυμπιακός! Αυτός «τρώει» τον Βρσάλικο

Ακούγεται έντονα το όνομά του για Ολυμπιακό.

Στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ακούγεται το όνομα του Φέλιξ Πάσλακ. Ο Γέρμανος δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και θέλει να αποχωρήσει.

Δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρουν, ότι ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα, πριν δηλαδή ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 24χρονος βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» από τον Σεπτέμβριο ακούγεται όμως και για άλλες ομάδες. Δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του, δεδομένων των προβλημάτων που έχει ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Βρσάλικο, ο οποίος ήρθε μετά Βαΐων και κλάδων, έχει συχνά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται η λύση του Άβιλα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Πάσλακ μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές της άμυνας, παρά το γεγονός ότι είναι δεξιοπόδαρος. Στη Ντόρτμουντ βρίσκεται από το 2016, όμως δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Τέρζιτς, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές φέτος, ενώ συνολικά μετράει 186 παρουσίες στην ενδεκάδα έχοντας 51 γκολ και 49 ασίστ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Χονφενχάιμ, Νόριτς και Φορτούνα Σιτάρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags