Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Απόφαση στο Λιμάνι για Σισέ - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του ο Μίτσελ - Ο πρώτος στόπερ για Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 11:00:00

Απόφαση στο Λιμάνι για Σισέ - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη ο Μίτσελ - Ο πρώτος στόπερ για Γενάρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση στο Λιμάνι για Σισέ - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη ο Μίτσελ - Ο πρώτος στόπερ για Γενάρη!

Ποιο το μέλλον του Αφρικανού και οι πρώτες μεταγραφικές αναζητήσεις. Γιατί είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Πειραιά μετά το Μουντιάλ, ποιο το πλάνο των Πειραιωτών και ο... νέος Ντόι του Ισπανού προπονητή.

Ο Παπ Αμπού Σισέ πλησιάζει τον ένα μήνα που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, έπειτα από το επεισόδιο που είχε με την εξέδρα στην αναμέτρηση με την Κάραμπαγκ, στις 6 Οκτωβρίου. Με δεδομένο ότι επίκειται η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ, είναι πλέον πολύ πιθανό να δούμε ξανά από… καθόλου έως ελάχιστα τον υψηλόσωμο αμυντικό να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αν και χθες προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να πουλήσουν τον Σισέ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ευελπιστούν μάλιστα ότι η επερχόμενη παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ (εκτός απροόπτου) θα είναι θετική, ώστε να ανεβάσει την αξία του Σενεγαλέζου αμυντικού. Άρα αν δεν αποκλείεται ο Σενεγαλέζος άσος να γυρίσει από το Κατάρ όχι με προορισμό τον Πειραιά, αλλά κάποια ομάδα του εξωτερικού.


Εκτός του Σισέ βέβαια, αναμένεται να ακολουθήσει σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στο Λιμάνι. Ο Μίτσελ ζήτησε ρόστερ 24 παικτών, τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι αριθμούν 34 ποδοσφαιριστές (χωρίς να υπολογίζουμε τους τερματοφύλακες), στο έμψυχο δυναμικό τους. Μην απορήσετε  λοιπόν εάν υπάρξουν ακόμα και 10 μαζεμένες αποχωρήσεις, αφού αυτός είναι ο στόχος των ανθρώπων του συλλόγου.

Σισέ, Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ Ουί-Τζο, Μπόουλερ, Κούτρης, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον είναι μερικοί από τους πιθανότερους υποψηφίους για αποχώρηση τον προσεχή Ιανουάριο. Αντιθέτως, ως μεταγραφή λογίζεται ο Κασάμι, ο οποίος θα μπει στην ομάδα το Δεκέμβριο, με σκοπό να είναι έτοιμος να αγωνιστεί το 2023.

Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν τουλάχιστον δύο προσθήκες στο ρόστερ, για να καλυφθούν οι αγωνιστικές αδυναμίες που έχει παρουσιάσει η ομάδα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίτσελ υπολογίζει και στον νεαρό Αλέξανδρο Καλογερόπουλο για να βοηθήσει στο κέντρο της άμυνας.

Ο νεαρός στόπερ προπονείται σταθερά με την πρώτη ομάδα το τελευταίο διάστημα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Στο πρόσωπό του βλέπει μία νέα περίπτωση... Ντόι και θέλει να του δώσει ευκαιρίες και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μπορεί να παίξει ακόμα και την Πέμτη κόντρα στη Ναντ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός θα… ψαχτεί για κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ειδικά αν αποχωρήσει ο Σισέ με πώληση μετά το Μουντιάλ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα άσο - "Έγκλημα" από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Πάνω από τρία εκατομμύρια! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags