Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φέλιξ Πάσλακ: Από την Ντόρτμουντ… τζάμπα στον Ολυμπιακό - "Ταχυδυναμικός και τεχνίτης - Να δουν τα ιατρικά γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 16:01:00

Από Ντόρτμουντ "τζάμπα" στον Ολυμπιακό - "Ταχυδυναμικός και τεχνίτης- Να δουν τα ιατρικά γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
Από Ντόρτμουντ "τζάμπα" στον Ολυμπιακό - "Ταχυδυναμικός και τεχνίτης- Να δουν τα ιατρικά γιατί..."

Scouting στην Bundesliga για μία κίνηση που θα δώσει λύση στους Πειραιώτες! Ποιο είναι το πρώτο όνομα που παρακολουθούν στο Λιμάνι για δεξιό μπακ, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τι πρέπει να προσέξουν.

Ολυμπιακός: Την όρεξη των ανθρώπων τού συλλόγου φαίνεται ότι έχει ανοίξει η αποχώρηση του Λαλά από την ομάδα, καθώς ήδη υπάρχει στο ρεπορτάζ το όνομα Φέλιξ Πάσλακ για να τον αντικαταστήσει.

Ο 24χρονος άσος της Ντόρτμουντ, που αποτελεί προϊόν τής ακαδημίας της, συνδέθηκε με την ομάδα τού Μίτσελ και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που παρακολουθεί το γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες.

"Για αυτό δεν έχει καθιερωθεί στην Ντόρτμουντ - Ποτέ πρώτη επιλογή - Να δουν τα ιατρικά του"

"Δεξιός μπακ είναι, κοντούλης, παίζει και αριστερά όμως αν χρειαστεί. Δεν είναι επιπέδου Ντόρτμουντ και για αυτό δεν έχει καθιερωθεί, ενώ φέτος ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Η λογική λέει ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρει την επόμενη ομάδα του", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόθεσε:

"Πέρσι είχε μια παρουσία όταν υπήρχε κενό στη θέση του, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτη επιλογή. Έχει καλά στοιχεία στο κομμάτι της τεχνικής, οι επαφές του, έχει αξιόλογα στοιχεία, είναι σε καλή ηλικία. Έχει ένα προβληματάκι αμυντικά να καλύψει πίσω από τον στόπερ, αλλά γενικά κρατάει καλά τη θέση του. Αν δουλευτεί, μπορεί να δώσει πράγματα, αλλά πρέπει να δουν την κατάστασή του ιατρικά".

"Ταχυδυναμικός, με ανεβάσματα - Δεν θα κάνει τη διαφορά - Καλύτερος ο Άβιλα"

Άλλα στοιχεία του;

"Ταχυδυναμικός είναι, έχει ανεβάσματα, αλλά δεν είναι τόσο τεχνικά τα ανεβάσματά του. Μπορεί να βγάλει τρέξιμο στην πλευρά. Είναι μαχητικός, δε νομίζω όμως ότι θα κάνει τη διαφορά".

Σε σχέση με τον Άβιλα, τι θα έλεγες;

"Σε σύγκριση με τον Άβιλα, δεν μπορω να πω ότι θα ανεβάσει το επίπεδο - Πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο είναι, ενδεχομένως λίγο χειρότερος από Άβιλα".

"Αυτό έχει μάθει στη Ντόρτμουντ - Χρήσιμος για να βουλώσει τρύπες - Έτσι μπορεί να τον πάρει"

Πώς είναι στο παιχνίδι του;

"Είναι σε οργανισμό που έχει μάθει να κάνει build up, να έχει την μπάλα κάτω, αυτό έχει μάθει να κάνει. Τον είχαν δώσει δανεικό κάποια χρόνια, γιατί έχει καλές βάσεις ως παίκτης. Φέτος είναι λύση στο ροτέισον τύπου 3ο-4ος. Πέρσι ήταν σχετικά χρήσιμος για να βουλώσει καμία τρύπα".

Τέλος, τι θα μπορούσε να ζητήσει η Ντόρτμουντ για την παραχώρησή του;

"Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, οπότε έρχεται και ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Δε νομίζω να είναι ακριβή περίπτωση. Αν τον πουλήσουν, θα πάρουν κάτι συμβολικό. Αλλά δεν είναι προτεραιότητα να τον κρατήσουν".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση στο Λιμάνι για Σισέ - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη ο Μίτσελ - Ο πρώτος στόπερ για Γενάρη!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags