Ολυμπιακός: Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της μέχρι τώρα σεζόν δίνουν την Κυριακή (6/11) οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League, με την διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει η προπόνηση της Παρασκευής (4/11) στις 17:15 να είναι ανοιχτή, προκειμένου να υπάρξει δυναμικό παρών και τους οπαδούς να δίνουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον ο Ολυμπιακός πηγαίνει με την πλάτη στον... τοίχο με αντίπαλο τους Πράσινους, μιας και είναι στο -10 από την κορυφή και η παρουσία των οπαδών στην τελευταία προπόνηση έχει στόχο να "ντοπάρει" την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ.

Λίγο αργότερα μάλιστα και η Θύρα 7 ανακοίνωσε την ανοιχτή προπόνηση γράφοντας μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της: 

Παρασκευή στις 17:15 ανοιχτή προπόνηση στον Ρέντη! Όλος ο κόσμος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είμαστε εκεί. Πάμε να δείξουμε στην ομάδα πόσο πολύ θέλουμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα!

Η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ούτε ένα απλό παιχνίδι ούτε ένα ακόμα ντέρμπι! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΚΟΣΜΟ του πάντα τους χαρακτήριζαν το ασύγκριτο πάθος τους για την ΝΙΚΗ!

Την ΑΡΝΗΣΗ για ήττα! Δείχνουμε τη ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! Είναι ο αγώνας που ΠΡΕΠΕΙ να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ για να καταλάβει όλη η Ελλάδα ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας!

Να μην λείπει κάνεις! Τα καπνογόνα παίρνουνε φωτιά.....
Υ.Γ Μετά την παρουσία μας στην προπόνηση, ΟΛΟΙ στο ΣΕΦ για τον αγώνα μπάσκετ στις 21:00! Πριν το ντέρμπι!