Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες - Ολυμπιακός: "Θυσίασε" την Κολομβία για Ολυμπιακό - "Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα ο Χάμες - Να χτίσει πάνω του"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 15:01:00

"Θυσίασε" την Κολομβία για Ολυμπιακό - "Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα ο Χάμες - Να χτίσει πάνω του"!

του Γιώργου Κτενά
"Θυσίασε" την Κολομβία για Ολυμπιακό - "Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα ο Χάμες - Να χτίσει πάνω του"!

Το πλάνο Μίτσελ με τον Κολομβιανό και η κίνησή του που στέλνει μήνυμα. Γιατί ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών δεν θα βρίσκεται στα φιλικά της Εθνικής του, η μίνι προετοιμασία με τον Μίτσελ και πώς θα ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Το διεθνές φιλικό της Κολομβίας με την Παραγουάη άφησε πίσω του ο άσος των Πειραιωτών, προκειμένου να μείνει στο Λιμάνι και να συμμετάσχει στη μίνι προετοιμασία που θα κάνει στη διακοπή λόγω του Μουντιάλ ο Μίτσελ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Φράγκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να ερμηνεύσουμε αυτή την απόφαση του Χάμες, αφού είναι σαφές ότι η Εθνική ομάδα που ετοιμάζει ο Νέστορ Λορέντζο στην Κολομβία χτίζεται πάνω στον Ροντρίγκες.

"Επιβεβλημένη η μίνι προετοιμασία στον Ολυμπιακό - Για αυτό μένει ο Χάμες - Δεν τον θέλει για ένα ματς ο Λορέντζο"

"Δεν είναι ο μόνος που δεν θα πάει, περισσότερο ο Λορέντζο ψάχνει να βρει την επόμενη Κολομβία σε αυτά τα φιλικά, άρα η παρουσία του Χάμες δεν είναι επιβεβλημένη. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που δεν έρχεται. Είναι σε στάδιο αναδιαμόρφωσης η Εθνική, θα δοκιμάσει αρκετούς από το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο Χάμες είναι παίκτης που δεδομένα είναι κομμάτι της Εθνικής, άρα δεν έχει λόγο να έρθει. Ειδικά όταν υπάρχει τέτοιο θέμα με τη μίνι πρτοετοιμασία που είναι επιβεβλημένη να γίνει στον Ολυμπιακό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Είναι σε επαφή με τον ομοσπονδιακό προπονητή;

"Φυσικά το επικοινώνησε ο Χάμες και είναι σίγουρο ότι ο Λορέντζο του είπε να μείνει εκεί γιατί είναι καλύτερα για τον Χάμες. Ο Λορέντζο δεν τον θέλει για ένα ματς τον Χάμες, αλλά να τον έχει σε καλή φόρμα για να μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον στα επίσημα ματς για τα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ. Άρα υπάρχει πολύς καιρός και πολλά φιλικά που μπορεί να μην δώσει το παρόν. Στα φιλικά-πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά, θα πάει κανονικά. Τώρα δεν έχει λόγο για να το κάνει".

"Να χτίσει πάνω στον Χάμες ο Ολυμπιακός - Ανεβάζει επίπεδο την ομάδα - Δεν θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα"

Πώς τον βλέπεις στον Ολυμπιακό;

"Δεν είναι ο Χάμες που ξέραμε, αλλά ξεχωρίζει για την ποιότητά του σε τομείς που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτιστεί από το μηδέν με άξονα τον Χαμές".

Για να έχει ένα νόημα αυτό, να χτιστεί γύρω από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να μείνει και μετά το τέλος της σεζόν. Το βλέπεις εφικτό;

"Οι Κολομβιανοί το θέλουν γιατί ξέρουν ότι θα παίζει 100% βασικός και θα έχει ηγετικό ρόλο - Άρα θα είναι έτοιμος και για την Εθνική. Τώρα, βέβαια, αν θέλει ο ίδιος να πάρει παραπάνω χρήματα, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αγαπάει την Εθνική, τον κόσμο της Κολοβίας, αλλά τι θα αποφασίσει για το μέλλον του είναι κάτι προσωπικό. Ο Χάμες είναι τεράστιο μέγεθος ως μνονάδα, ως ποδοσφαιρική οντότητα, ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό".

Στον Ολυμπιακό, πάντως, βγάζει τεράστια ποιότητα

"Την βγάζει τώρα που είναι μακριά από το 100%. Αν φτάσει στο 100%, έστω σε ένα 70%, και μαζί φτάσουν και οι υπόλοιποι σε αυτό το 70%, δεν ξέρω αν θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags