Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Πέραν του Πούγγουρα που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και των δεδομένα απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα στην προπόνηση. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Σχετικά με την ενδεκάδα του "αιώνιου" ντέρμπι τώρα είναι σε ένα μεγάλο βαθμό ξεκαθαρισμένη, με τον Μπρινιόλι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί η τριάδα των Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, με τον Παλάσιος δεξιά, τον Βέρμπιτς αριστερά και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τον Κώτσιρα που επέστρεψε και πάτησε ξανά χορτάρι (ως αλλαγή) στο ματς με τον Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης εκ νέου στον Σάντσες. Παρότι τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη, όσο και σε αυτό του Πανθεσσαλικό, ο Αργεντινός δεξιός μπακ δεν τα πήγε και τόσο καλά. Ωστόσο, ο Ιβάν δεν αρέσκεται στο να αλλάζει ειδικά ποδοσφαιριστές, που έχουν ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια.