Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκότωσαν" τον "killer" τους! Μια μπάλα μόνος του ο Ουί Τζο - Δικαίωση Μίτσελ... έβγαλε στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 22:30:00

"Σκότωσαν" τον "killer" τους! Μια μπάλα μόνος του ο Ουί Τζο - Δικαίωση Μίτσελ... έβγαλε στόπερ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκότωσαν" τον "killer" τους! Μια μπάλα μόνος του ο Ουί Τζο - Δικαίωση Μίτσελ... έβγαλε στόπερ!

Ο... άφαντος Καμαρά, ο καλός Ρέτσος και ο Μαρτσέλο που έχει δρόμο ακόμα. Το Sportdog κάνει τη σούμα για το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League.

Παρά την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε 2-0 από τη Ναντ, με δύο γκολ που επιτεύχθησαν στο τέλος της αναμέτρησης και αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Πειραιά, ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, προκειμένου να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Έδειξε ξεκάθαρα, ότι το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής είναι μάχη ζωής και θανάτου για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρίσκονται στο μείον δέκα στη βαθμολογία από τους πράσινους που είναι στην κορυφή.

Στα του αγώνα με τη Ναντ όμως οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο στον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού για το ροτέισον, το οποίο κατά κάποιον τρόπο του βγήκε! Ο Μίτσελ εμπιστεύτηκε μία ελληνική άμυνα. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον αριστερό μπακ. Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Βρουσάι ύψωσαν ανάστημα και κράτησαν Θερμοπύλες αντιμετωπίζοντας για ένα ημίχρονο πολύ καλά τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Οφείλουμε όμως να διαχωρίσουμε τον Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου με αυτόν του δεύτερου. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πειραιά ήξερε τί ήθελε στο γήπεδο. Ήταν σοβαρή στα μετόπισθεν, δεν πουλούσε μπάλες, κρατούσε μακρυά από την περιοχή της τους Γάλλους και έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ήταν πιο νωχελικός και λιγότερος αποτελεσματικός. Το θέμα είναι, ότι δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Δέχτηκε γκολ στο 79' από αδράνεια δεξιά πλευράς (Ανδούτσος-Μπόουλερ) και της άμυνας (Σισέ). To δεύτερο ξεκινά από αριστερά, όπου ο Βρσάλικο δεν πρόλαβε τη μπάλια, Σισέ και Ρέτσος τρώνε τη σέντρα του Μοχάμεντ και ο Άβιλα δεν είναι σε σωστό σημείο για να κόψει τον σκόρερ, Μπλας.

Κατά τα άλλα ξεχωρίζουμε την πολύ καλή παρουσία Ανδρούτσου και Μπόουλερ, οι οποίοι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι στα δεξιά. Ο Ελ Αραμπί ήταν δραστήριος και έκανε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 20', ο Κουντέ ήταν απειλητικός με σουτ, ο Ουί Τζο όμως έδειξε λίγο εκτός κλίματος παρότι είχε συμμετοχή σε φάσεις, ενώ ο Καμαρά ήταν άφαντος.

Για να δούμε όμως τις σημειώσεις που κράτησε το Sportdog.gr από το ματς για κάθε παίκτη.

 

Τζολάκης: Είχε αρκετά θετική παρουσία. Απειλήθηκε με σουτ, στα οποία ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε, δείχνοντας, αν μη τι άλλο μία σταθερότητα. Δεν ευθύνεται στα γκολ. Τον εξέθεσε η άμυνά του.

Ανδρούτσος: Ήταν πολύ κινητικός και είχε ανεβάσματα! Έφτιαξε και κάποιες ευκαιρίες, όπως η τεράστια στιγμή που έχασε στο 20' που ήταν η πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό. 'Εχει ευθύνη στο πρώτο γκολ της Ναντ.

Ρέτσος: Τα πήγε εξαιρετικά στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Καλογερόπουλο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έχει ευθύνη, γιατί δεν είναι πίσω από τον Σισέ για να κόψει τον Μοχάμεντ στο 0-1, ενώ δεν έχει σωστή κίνηση και στο 0-2.

Καλογερόπουλος: Τα πήγε καλά. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Είχε και μία κεφαλιά στο 49'. Καταχειροκροτήθηκε όταν έγινε αλλαγή στο 61', παίρνοντας και τις ευλογίες της ερυρόλευκης κερκίδας για την παρουσία του. Έβγαλε στόπερ ο Μίτσελ. Έφυγε και μετά μπήκαν 2 γκολ.

Βρουσάι: Ήταν πολύ καλός από αριστερά. Έγινε αλλαγή στην αρχή του δεύτερου.

Κούντε: Ωραία μπαλιά Κούντε, δεν μπόρεσε να τη βρει ο Ουί-Τζο. 63' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Ο Λαφόν απέκρουσε το μακρινό σουτ του Κούντε.

Μπουχαλάκης: Στο δεύτερο γκολ, το οποίο ξεκινά από το κέντρο δεν “μύρισε” τον κίνδυνο που δημιουργήθηκε. Ο παίκτης ξεκινά μπροστά στα μάτια του πριν περάσει σαν σταματημένο τον Βρσάλικο από αριστερά και σεντράρει.

Μπόουλερ: Ήταν από τους διακριθέντες, ειδικά στο πρώτο μέρος! Ο Άγγλος έδειξε διάθεση μέσα στο χορτάρι. Ήθελε να δείξει πράγματα. Πήρε πάνω του φάσεις. Σούταρε, μοίραζε. Βγήκε στο τέλος του αγώνα δίνοντας τη θέση του στον Άβιλα.

Ουί Τζο Χουάνγκ: Όλο του έδιναν μπαλιές και δεν τις έφτανε. Στο ένα σουτ που επιχείρηση στο πρώτο μέρος, την έστειλε στα περιστέρια, ενώ είχε μπροστά του κόσμο. Ήταν ενεργός, αλλά σαν να ήθελε μια μπάλα μόνος του. Ούτε κρύο ούτε ζέστη ο νοτιοκορεάτης.

Ελ Αραμπί: Έκανε την πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Γύρισε πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα, συχνά και πίσω από τη σέντρα. Αυτό κάτι σημαίνει. Ο Μαροκινός είναι επιθετικός-killer που θέλει τη μπάλα στην περιοχή. Όχι να τρέχει πίσω. Τον σκοτώνεις έτσι.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Πέρα από ένα σουτ στο πρώτο μέρος δεν έκανε κάτι άλλο. Τον άλλαξε ο Μαρσέλο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σαπουντζής: Το γράψαμε και για Μπουχαλάκη. Το 0-2 ξεκινά από το κέντρο. Δεν ήταν εκεί που έπρεπε.

Βρσάλικο: Στο 0-3 ο Μοχάμεντ τον περνά σαν σταματημένο.

Σισέ: Στο 1-0 έχει ευθύνη που δεν κόβει τη σέντρα από αριστερά.

Μαρσέλο: Πέρα από μία εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις δεν είδαμε κάτι άλλο και τόσο ιδιαίτερο από τον Βραζιλιάνο. Θέλει αρκετή απόσταση να καλύψει, για να θυμίσει ποδοσφαιριστή. Του έγινε βέβαια και ένα πάτημα για κόκκινη από τον Γκεσάν, λίγο μετά την είσοδό του, που του έκοψε τη φόρα.

Άβιλα: Δεν είχε ιδιαίτερη παρουσία. Στο 0-2 έχει και αυτός τις ευθύνες του.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags