Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Καλύτερος στην Ελλάδα ο Πασχαλάκης - Παιχτάρα Χάμες - Νίκη στη Λεωφόρο και άσε τους νεκρούς να..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-05 15:00:00

"Καλύτερος στην Ελλάδα ο Πασχαλάκης - Παιχτάρα Χάμες - Νίκη στη Λεωφόρο κι άσε τους νεκρούς να..."

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερος στην Ελλάδα ο Πασχαλάκης - Παιχτάρα Χάμες - Νίκη στη Λεωφόρο κι άσε τους νεκρούς να..."

"Κάνουν μεγάλο λάθος αν δεν τον υπολογίζουν για το πρωτάθλημα"! Πώς πρέπει να παίξουν οι Πειραιώτες στη Λεωφόρο, οι αλλαγές που θα γίνουν μετά τη διακοπή και η... ανοιχτή μάχη για τον φετινό τίλο.
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο μεγάλο παιχνίδι τής αγωνιστικής που πλησιάζει, αλλά και στον Αλέξανδρο πασχαλάκη που θεωρεί τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα μαζί με τον Βλαχοδήμο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Παναγιώτης Κελεσίδης.
 
Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στο πραγματικό πρόσωπο του συλλόγου και πότε θα το δούμε, ενώ αποθέωσε και τον Χάμες Ροντρίγκες που ξεχωρίζει στην 11άδα του συλλόγου.

"Καλύτερος τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης - Ψηφίζω για βασικό με τα δύο χέρια"

"Από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι πρέπει να έρθει ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό, μου αρέσει πολύ, τον έχω για τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα μαζί με τον Βλαχοδήμο. Θεωρώ ότι θα καλύψει το πρόβλημα", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το ποιος πρέπει να παίζει βασικός:
 
"Ο Τζολάκης είναι μικρός, θέλει πείρα, καλό είναι να παίζει βασικός ο Πασχαλάκης. Θα πάρει πράγματα πολλά από τον Πασχαλάκη στην ομάδα. Ψηφίζω Πασχαλάκη με δύο χέρια".

"Παιχταρα μεγάλη ο Χάμες - Σε καλύτερη κατάσταση ο Παναθηναϊκός - Κακό του κεφαλιού τους με Ολυμπιακό"

Πώς βλέπεις τον Χάμες;
 
"Είναι παιχτάρα μεγάλη αυτός. Αλλά τον Ολυμπιακό θα τον δούμε τώρα μετά τη διακοπή, που θα κάνει τη μικρή προετοιμασία. Τώρα ενδιαφέρει να κερδίζει ακόμα και χωρίς καλή απόδοση".
 
Πώς βλέπεις το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έρχεται;
 
"Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, πρέπει να το κερδίσει ο Ολυμπιακός. Σε αυτά τα παιχνίδια ποιος είναι φορμαρισμένος και καλύτερος, δεν παίζουν ρόλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει κι ας είναι ο Παναθηναϊκός σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Δεν έχουν περίοδο φόρμας αυτά τα ματς".
 
Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει βγει εκτός πρωταθλήματος;
 
"Είναι δυνατόν τον Ολυμπιακό να μην τον υπολογίζεις. Μια παροιμία λέει άσε τους νεκρούς να προχωρούν. Ολυμπιακός δεν είναι τυχαία ομάδα είναι, κακό του κεφαλιού τους αν δεν τον υπολογιζουν για το πρωτάθλημα".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις Μαρινάκη μετά τον ΠΑΟ - Σκάει τεράστια επιστροφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags