Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψήνει" έκπληξη με Φορτούνη ο Μίτσελ; Ποιος είναι ο... μπαλαντέρ του - Σενάρια για την 11άδα με ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-06 12:37:00

"Ψήνει" έκπληξη με Φορτούνη ο Μίτσελ; Ποιος είναι ο... μπαλαντέρ του - Σενάρια για την 11άδα με ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Ψήνει" έκπληξη με Φορτούνη ο Μίτσελ; Ποιος είναι ο... μπαλαντέρ του - Σενάρια για την 11άδα με ΠΑΟ!

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για τα πλάνα του Μίτσελ εν όψει του αποψινού ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν θέλει, θα πρέπει να στείλει μήνυμα. Και μήνυμα ξεκάθαρο. Και μήνυμα, η οποία θα συνδυαστεί με νίκη αλλά και με εμφάνιση που θα πει “εδώ είμαι”, γιατί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν το έχει κάνει αυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το ντέρμπι είναι μία σύγκρουση που όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα που έχουμε δει τον θεωρητικά αδύναμο ή σε κακή κατάσταση, να φεύγει με τη νίκη από τέτοιου είδους παιχνίδια. Εννοείται πως το γόητρο παίζει ρόλο και σε οδηγεί σε μία τέτοια μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει από Κυριακή σε Κυριακή δύο ντέρμπι, αφού ακολουθεί και εκείνο με την ΑΕΚ, και ενδιάμεσα υπάρχει και ο αγώνας στη Λιβαδειά», πρόσθεσε.

Και κατέληξε με τα πλάνα του Μίτσελ, αναφέροντας το ενδεχόμενο να παίξει ο Φορτούνης αντί του Χάμες: «Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρούμε την ενδεκάδα του Μίτσελ. Ο… μπαλαντέρ θα μπορούσε να είναι ο Ελ Αραμπί, σίγουρα, και θα μου έκανε εντύπωση αν το δούμε τον Φορτούνη αντί του Χάμες, που δοκίμασε σε κάποια προπόνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags