Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η τετράδα "φωτιά" αλλάζει τον Ολυμπιακό - Η ρήτρα του Χάμες και ποιος πήρε 4.5 εκατ. και υπογράφει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 19:10:00

Η τετράδα "φωτιά" αλλάζει τον Ολυμπιακό - Η ρήτρα του Χάμες και ποιος πήρε 4.5 εκατ. και υπογράφει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η τετράδα "φωτιά" αλλάζει τον Ολυμπιακό - Η ρήτρα του Χάμες και ποιος πήρε 4.5 εκατ. και υπογράφει!

Ο Ολυμπιακός είδε στη Λεωφόρο Ίνμπομ, Εμβιλά, Χάμες και Μπιέλ να κάνουν σπουδαίο ματς, αλλά για τους 2 από τους 4 υπάρχουν κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να παραμείνουν Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός: Αν δεν συνέβαινε η φάση με το πέναλτι του Άβιλα πάνω στον Ιωαννίδη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και παρέμενε το 0-1 για τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, θα λέγαμε ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε μόνο κέρδη για τους Πειραιώτες. Με μεγαλύτερο όλων, τη φοβερή εμφάνιση της τετράδας Ίνμπομ, Εμβιλά, Χάμες και Μπιέλ.

Η ποιότητα αυτών των τεσσάρων ποδοσφαιριστών είναι που έκανε στην πραγματικότητα τη διαφορά, διότι σε αυτές τις 10 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός ως σύνολο λειτουργούσε καλύτερα. Η ποιότητα παικτών ωστόσο όπως ο Ίνμπομ, ο Εμβιλά, ο Χάμες και ο Μπιέλ, είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω. Πόσο μάλλον σε ντέρμπι, όπου κάθε ομάδα επιζητά ν' αναδείξει πρωταγωνιστές.

Ο Ολυμπιακός πέραν του τι θα καταφέρει φέτος στο πρωτάθλημα, σκοπός του είναι να χτίσει μία ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. Για τις επόμενες επιτυχίες. Στο πλαίσιο αυτό έχει υπογράψει με πολυετή συμβόλαια τους Πεπ Μπιέλ και Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο μεν Ισπανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027, ενώ αντίστοιχα ο Νοτιοκορεάτης μέχρι το 2025. Άρα εδώ, εν προκειμένω, έχουν σε μεγάλο βαθμό το κεφάλι τους ήσυχο.

Αντίθετα με Χάμες Ροντρίγκες και Γιαν Εμβιλά απαιτείται να γίνουν κινήσεις, προκειμένου να παραμείνουν αμφότεροι κάτοικοι Πειραιά. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έχει έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Αλ Ραγιάν. Η ΠΑΕ έχει πληρώσει 500 χιλ. ευρώ για το ενοίκιο, ενώ για το επόμενο καλοκαίρι έχει μπει ρήτρα αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ. Επομένως αν οι πρωταθλητές τον θέλουν, ο Χάμες μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα.

Όσον αφορά τώρα τον Εμβιλά, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2020 εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν απλώς καλή άποψη για τον 32χρονο Γάλλο, αλλά την καλύτερη! Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας του, χωρίς πάντως για την ώρα να είναι γνωστές οι οικονομικές απαιτήσεις που θα εκφράσει ο ποδοσφαιριστής. Το ότι υπάρχει όμως αμοιβαία διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή, είναι κάτι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του τριετούς συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Εμβιλά θα έχει εισπράξει συνολικά πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags