Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ήρθε και αλλάζει τα πλάνα του Μίτσελ - "Εμφανίστηκε" στου Ρέντη, μπαίνει 11αδα - "Χαφ με καλό αριστερό"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 14:35:00

Ήρθε και αλλάζει τα πλάνα Μίτσελ - Εμφανίστηκε στου Ρέντη, μπαίνει 11αδα - "Χαφ με καλό αριστερό"!

του Γιώργου Κτενά
Ήρθε και αλλάζει τα πλάνα Μίτσελ - Εμφανίστηκε στου Ρέντη, μπαίνει 11αδα - "Χαφ με καλό αριστερό"!

Μία... μεταγραφή που θα δώσει έξτρα λύσεις από τη νέα σεζόν στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος τον περιμένει για να τον "ανεβάσει" ποιοτικά τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα εξτρέμ.
 

Ολυμπιακός: Μία (εσωτερική) μεταγραφή φαίνεται ότι έχει ήδη στη διάθεσή του ο Μίτσελ στο Λιμάνι, αν και αυτή τη φορά αυτή η εσωτερική μεταγραφή δεν αφορά κάποιον παίκτη που έχει βρεθεί από την υποδομή τού Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα, όπως για παράδειγμα είναι ο Ντόη.

Γιατί την επόμενη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Κασάμι έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (από τα μέσα Σεπτέμβρη που βρίσκεται στο ρόστερ), μάλιστα σε πρόγραμμα υψηλού τέμπου καθώς αφορούσε παίκτες που δεν είχαν συμμετάσχει στο ντέρμπι.

Η αποχή του από την δράση (από τον περασμένο Μάη, όταν και αποχώρησε από τη Βασιλεία) καθώς με το σκαρί που έχει, δεν έκαναν εύκολο να βρεθεί ξανά άμεσα σε ρυθμούς ομάδας.

Για αυτό άργησε να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης - Ήρθε με θλάση στον Ολυμπιακό

Το συνηθισμένο είναι παίκτες αυτού του επιπέδου να χρειάζεται 3-6 εβδομάδες για να επανέλθουν, κάνοντας αρχικά ατομικές προπονήσεις και έπειτα εντάσσονται στο σύνολο. Γιατί στηρίζονται πολύ στην εμπειρία τους και γνωρίζουν πώς να καθοδηγήσουν το σώμα τους.

Προφανώς υπάρχουν κίνδυνοι για θλάσεις και μυϊκούς τραυματισμούς, περισσότερο από ο,τι στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά ξέρουν πώς να προφυλάξουν τον εαυτό τους: Με το παραμικρό τσίμπημα ζητούν αλλαγή.

Αλλά εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ελβετός άσος είχε έρθει στην Ελλάδα με θλάση στον δικέφαλο και το πρώτο διάστημα έκανε θεραπείες και έξτρα ατομικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Αρχικά συμμετείχε στις προπονήσεις της β΄ ομάδας, αλλά από την περασμένη Δευτέρα ο Μίτσελ τον έχει υπό τις οδηγίες του.

Να πούμε, βέβαια, ότι είναι άλλο ένας ποδοσφαιριστής να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και διαφορετικό το πότε θα παίξει μπάλα! Γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται μέσα στο 2022...

Λογικά ο Κασάμι είναι η πρώτη ανεπίσημη μεταγραφή του χειμώνα, καθώς πραγματικά από τις πρώτες ημέρες του Γενάρη θα είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του και ο Ολυμπιακός να πάρει από εκείνον όσα περισσότερα μπορεί.

"Εξτρέμ και 8άρι - Έχει χάσει σε ταχύτητα - Καλά ματς μετα το Μουντιάλ - Δεν κάνει τη διαφορά"

Κι εδώ αξίζει να θυμηθούμε τις δηλώσεις που είχε κάνει στο sportdog ο Γιώργος Κούλης όταν είχε επιστρέψει ο Κασάμι στο Λιμάνι, πριν από δύο μήνες, για την περσινή αγωνιστική του παρουσία.

"Πέρσι ήταν πολύ καλός, βοήθησε αρκετά τη Βασιλεία, ήταν και σε κάποια ματς αρχηγός. Αγωνίστηκε και ως εξτρέμ και ως 8άρι στο 4-3-3. Τα στοιχεία του λίγο-πολύ τα ξέρουμε, είναι δυναμικός, καλός με το κεφάλι, αλλά έχει χάσει σε ταχύτητα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε, δηλαδή, πώς είναι;

"Είναι πιο βαρύς, κάπως πιο αργός. Το πρόβλημα είναι ότι είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Μάη που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Και είναι βαρύ κορμί, θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να επανέλθει. Θεωρώ ότι τα καλά ματς θα τα κάνει μετά το Μουντιάλ".

Θεωρείς ότι με το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός, μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Κασάμι;

"Με τα χαφ που έχει τώρα, επειδή υπάρχει πρόβλημα, ο Κασάμι με το καλό αριστερό του μπορεί να σουτάρει από μακριά. Θα δώσει βοήθειες, αλλά δεν ξέρω αν έρχεται για βασικός. Και μόνο που ήταν ελεύθερος, πάντως, άρα δεν χρειάζονται χρήματα για την απόκτησή του,  θεωρείται καλη μεταγραφη για τη Σούπερ Λιγκ. Αλλά δεν πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια μπορεί να κάνει τη διαφορά".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Νικολακόπουλου: "Πάει στην Κύπρο ο Ολυμπιακός - Έρχονται μηνύσεις - Δεν πάει άλλο" (Audio)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags