Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πωλούνται το 2023 τα "golden boys" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Υπογραφές με KL Sportsbase, ήρθε η Ντόρτμουντ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 17:22:00

Πωλούνται το 2023 τα "golden boys" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Υπογραφές με KL Sportsbase, ήρθε η Ντόρτμουντ

Οι Μιχείες
Πωλούνται το 2023 τα "golden boys" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Υπογραφές με KL Sportsbase, ήρθε η Ντόρτμουντ

Η μισή Bundesliga για Κουλιεράκη-Ντόι και οι αλλαγές στην τιμή τους! Ο Ευάγγελος Μίχος μεταφέρει όλο το παρασκήνιο για τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει ντόρο στη Γερμανία, τις ομάδες που τους παρακολουθούν, αλλά και τις περηφάνες πωλήσεις που περιμένουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι "golden boys" Κουλιεράκης και Ντόι αποτελούν (μέχρι τώρα) απο τις αποκαλύψεις της φετινής Super League. Με την έννοια πως απο το... παράθυρο έγιναν βασικοί στο κέντρο της άμυνας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα και ήδη κάνουν πολύ μεγάλο γκέλ στην διεθνή πιάτσα σκάουτ.

Κατά κάποιο τρόπο μάλιστα λειτουργούν σαν κράχτες για την... παρέλαση απεσταλμένων ξένων ομάδων απο τα ελληνικά γήπεδα, προκειμένου να τους "σκανάρουν"!

Ο ντόρος για τον Κουλιεράκη είναι πιο...παλιός, ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον εμπιστεύτηκε παρότι ήταν ο 5ος στην ιεραρχία των στόπερ του "δικεφάλου". Και του βγήκε!

Για τον Ντόι προέκυψε ουσιαστικά τον Οκτώβριο, αυτός μάλιστα δεν ήταν καν κεντρικός αμυντικός ή στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ήταν μια... μαγική έμπνευση του Μίτσελ. Ο Ισπανός όμως, όπως και ο Ρουμάνος συνάδελφος του στον ΠΑΟΚ, είχαν τα "καρύδια" να τις υποστηρίξουν και πρέπει να το πιστωθούν 100%

Ο Κουλιεράκης... πρόλαβε να κληθεί απο τον Πογέτ στην Εθνικής Ελλάδας ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον Ντόι στην Εθνική Αλβανίας. Ο ένας τον Νοέμβριο εκτοξεύθηκε στο 1,5 εκατ. ο άλλος πήγε στις 600.000 ευρώ την χρηματιστηριακή του αξία. Ο μεν έχει κάνει δίδυμο με καθοδηγητή τον Ινγκασον, ο δε με τον Σωκράτη. Αριστεροπόδαρος ο Κρητικός, στέκεται άνετα ως αριστερός στόπερ ο αλβανικής καταγωγής "ερυθρόλευκος"!

Πάμε και στα πιο... ιντριγκαδόρικα: υπάρχουν σχεδόν μισή ντουζίνα γερμανικά κλάμπ  που κάνουν παράλληλα σκάουτινγκ τους 19χρονους Κουλιεράκη και Ντόι! Λές και γίνεται ένας ...άτυπος διαγωνισμός στην Μπουντεσίγκα για τους δυο στόπερ.

Επίσης, ποιό είναι το νέο Γραφείο που πήρε τον Ντόι, το νέο ...συμβόλαιο που λογικά έρχεται απο τον Ολυμπιακό, η πρώτη τιμή που ακούγεται και το "παράδειγμα" των Τζόλη/Αλεξανδρόπουλου.

Ο "Ευαγγελιστής" έχει το ... 13άρι θέμα των δυο "golden boy" της Super League με μπόλικο παρασκήνιο και ρεπορτάζ...

1. Ο Μίτσελ είδε σε ένα εσωτερικό διπλό στου Ρέντη τον Αντρέα Ντόι, εντυπωσιάστηκε απο αυτόν και έτσι τον πήρε απο τον Ολυμπιακό Β ως χαφ για να τον κάνει και να τον αναδείξει σε στόπερ. Μέχρι τώρα δικαιωνεται στο 100%. Όχι μόνο απο την ανταπόκριση, τις εμφανίσεις, την νοοτροπία και την ωριμότητα του 19χρονου Ανδρέα αλλά πλέον κι απο το μεγάλο γκέλ που κάνει στην διεθνή πιάτσα σκαουτς. Το εντυπωσιακό είναι πως για αυτό δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος χρόνος, αλλά έγινε σε χρόνο ντετέ!

2. Η τελευταία, άλλωστε, πάντα έχει αντανακλαστικά για πιτσιρικάδες Έλληνες που... ξεπετάγονται στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Τα παραδείγματα/deals των Ρέτσου/Τζόλη/Αλεξανδρόπουλου μιλάνε απο μόνα τους. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται τόσο ο Ντόι, όσο και ο Κουλιεράκης, που αν φύγουν για το εξωτερικό, πολύ πιθανόν να γίνει μέσα στο 2023, στις δυο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους!!

3. Την αρχή έκανε ο Κουλιερακης αλλά πλέον και ο Ντόι λειτουργεί σαν κράχτης στα ματς του Ολυμπιακού για ξένους σκάουτς. Βασικά απο ομάδες της Γερμανίας αλλά και των Κάτω Χωρών.Υπάρχει εξήγηση για αυτό βεβαίως, βεβαίως. Η KL Sportsbase είναι ένα Γερμανικό μανατζερικό Γραφείο, με έδρα το Ντύσελντορφ και Έλληνα ομογενή ιδιοκτήτη. Τον Κονσταντίν Λιόλιο. Το συγκεκριμένο Γραφείο , λοιπόν, κατάφερε να κερδίσει την ... υπογραφή του Ντόι πριν απο λίγο καιρό και τον  έβαλε στην "ομάδα" /πελατολογειό της. Είναι μάλιστα και ο μοναδικός Έλληνας παίκτης στον κατάλογο της Sportsbase...

4. Στην Λεωφόρο για τον Ντόι ήταν απεσταλμένοι της Στουτγκάρδης, της Ντόρτμουντ, της Γκλάντμπαχ αλλά και της... Μπριζ. Και η "παρέλαση" θα συνεχιστεί αφού όπως εμαθε η στήλη στο "Καραισκάκης" και στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ ετοιμάζονται για ρεζερβέ κράτησε και η Κολωνία με την Λεβερκούζεν. 

5. Κάνοντας μια πρώτη σούμα, πέντε (5) κλάμπ της Μπουντεσλίκα έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν/σκανάρουν τον Ντόι. Κολωνία/Γκλάντμπαχ/Ντόρτμουντ/Στουτγκάρδη/Λεβερκούζεν και με την συγκεκριμένη σειρά, που έχει να κανει με τον... βαθμό του γκέλ που τους κάνεις ο 19χρονος στόπερ αποκάλυψη του Ολυμπιακού. Σίγουρα θα αυξηθούν οι αποστολές απο γερμανικές ομάδες. Οσουνούπω θα προστεθούν άλλες δυο!!

6. Στο παρελθόν η Λεβερκούζεν είχε πληρώσει ποσό ρεκόρ(συνολικά 20,5 εκατ.) για να αγοράσει τον Ρέτσο απο τον Ολυμπιακό. Τώρα έχει 4 στόπερ που κοστίζουν απο 20 ως 35.000.000 ευρώ. Οπότε πρέπει κάποιος ή κάποιοι να πουληθούν και να δουν τον Ντόι ως επένδυση για το μέλλον. Μια απο τα ίδια και για την Ντόρτμουντ. Η Κολωνια με την Γκλάντμπαχ είναι πολύ πιο ζεστές ενώ η Στουτγκάρδη ψάχνει πιτσιρικά στόπερ σε σχέση και με την προοπτική της πώλησης του "δικού" μας Μαυροπάνου. Βέβαια οι "Σουηβοί" θα πρέπει πρώτα να σώσουν την κατηγορία...

7. Είναι η πάσα αλήθεια πως αρκετές μάδες της Μπουντεσλίγκα έχουν στρεψει τις κεραίες τους τον τελευταίο 1,5 μήνα στην ελληνική Super League "ψαχνοντας" στόπερ. Αρχικά για τον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ, πλέον και για τον Ντόι του Ολυμπιακού!

8.Του 2003 γεννημένοι και οι δυο (ο Κουλιεράκης τέλος Νοεμβρίου, ο Ντόι αρχες Φεβρουαρίου, είναι δηλαδή 10 μήνες μεγαλύτερος) , με μισή ντουζίνα γερμανικές ομάδες (ΟΙ ΙΔΙΕΣ!) να κάνουν σοβαρό σκάουτινγκ και τους δυο. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ,λοιπόν, στην συνέχεια να δούμε αυτό τον "διαγωνισμό" δυο 19χρονων Μπιγκφοράτων στόπερ με... έπαθλο μια μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα, αν κάποιος τον κερδίσει και ποιός θα είναι...

9. Ντεφάκτο, όπως ξέρει/ λένε και στην ελληνική πιάτσα αgents, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός προσβλέπουν από τους Κουλιεράκη και Ντόι αντίστοιχα, σε ... υπερήφανες πωλήσεις. Σε όχι και στο τόσο μακρινό μέλλον. Απλά ο Κουλιεράκης "δουλέυεται", ως προς αυτό, σχετικά περισσότερο χρόνο απο τον ίδιο τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον Ζοσέ Μπότο

10. Ο Ντόι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2025. Ως μέλος της Κ19 και μετά του Ολυμπιακού Β με ότι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με τις αποδοχές του. Απο την στιγμή όμως, που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και όχι μόνο παίζει αλλά είναι και βασικός, σηκώνοντας... σκόνη στην διεθνή πιάτσα σκάουτς, δεδομένα οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν άμεσα σε νέα ανανέωση/επέκταση/αναπροσαρμογή.

11. Το νέο συμβόλαιο στο Ντόι είναι θέμα... πολιτικής αλλά και στρατηγικής απο την πλευρά του Ολυμπιακού. Για να τον δέσουν και συγχρόνως να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή του αξία αλλά και την ... τιμή του. Ήδη στην Γερμανία ακούγεται πως αν ο Ντόι συνεχίσει έτσι στον Ολυμπιακό, μπορεί να πάει προσφορά μέχρι και 5.000.000 ευρώ

12. Η (πολύ πρόσφατα διαμορφωμένη) χρηματιστηριακή αξία του Ντόι είναι 600.000 ευρώ. Πρίν απο 4 μήνες βέβαια ήταν μόλις 150.000. Ανέβηκε δηλάδη 450 χιλιάρικα με 6 εμφανίσεις που έκανε

13. Με...last update 7 Νοεμβρίου, η χρηματιστηριακή αξία του Κουλιεράκη έκανε άλμα 1,2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα η τιμή του απο τις 300.000 ευρώ που ήταν  τέλη Ιουλίου, σήμερα βρίσκεται στο 1.500.000 ευρώ. Με συνεχείς ανοδικές τάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Νικολακόπουλου: "Πάει στην Κύπρο ο Ολυμπιακός - Έρχονται μηνύσεις - Δεν πάει άλλο" (Audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags