Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Φερνάντες στην ΑΕΚ, αυτόν ζήτησε ο Αλμέιδα - Κρατάει τον... φευγάτο στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-09 04:58:00

Ανατροπή με Φερνάντες στην ΑΕΚ, αυτόν ζήτησε ο Αλμέιδα - Κρατάει τον... φευγάτο στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ανατροπή με Φερνάντες στην ΑΕΚ, αυτόν ζήτησε ο Αλμέιδα - Κρατάει τον... φευγάτο στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν!

Διπλή αποκάλυψη: Οι δύο αποφάσεις των προπονητών ενόψει Ιανουαρίου! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποιο το πλάνο του Αργεντινού προπονητή στην Ένωση για τους εξτρέμ, παρά την έλευση του Ισπανού άσου από τον Βόλο, αλλά και την τεράστια έκπληξη στον Δικέφαλλο του Βορρά, με τον "τελειωμένο" που όχι μόνο μένει στην Τούμπα, αλλά παίρνει και ρόλο στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Δυο μεταγραφικές ειδήσεις από τον "Ευαγγελιστή", για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που αλλάζουν το "τοπίο", έτσι τουλάχιστον όπως διαμορφωνόταν εσχάτως με βάση τα ρεπορτάζ.

>>> Το δόγμα Αλμέιδα, που τηρήθηκε κατά γράμμα και στο μεταγραφικό καλοκαίρι από την διοίκηση, είναι δυο παίκτες ανά θέση! 

>>> Στην περίπτωση ,λοιπόν, των εξτρέμ μπορεί κάποιος να υποθέσει πως ναι μεν τραυματίστηκε σοβαρά ο Ελίασον - καλώς εχόντων των πράγμάτων θα παίξει ξανά από... Μάρτιο - αλλά έρχεται - από τη 1η Γενάρη - από τον Βόλο ο Πάολο Φερνάντες...

>>> Οπότε λογικά δεν θα χρειαστεί άλλη  μεταγραφική προσθήκη για τα άκρα της επίθεσης. Μόνο που δεν είναι έτσι όμως, αφού έχουμε... ανατροπή!

>>> Σύμφωνα με την ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agents, η ΑΕΚ δεν θα μείνει στον Φερνάντες αλλά θα κινηθεί και για άλλον ακραίο! Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δια...χειρός Αλμέιδα!

>>> Μάλιστα μας τονίστηκε πως "1000% η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή εξτρέμ, ανεξάρτητα από την έλευση του Φερναντές"! 

>>> Με τέτοια κατηγορηματική σιγουριά σου μπαίνει και η υποψία. Έχει βρεθεί ήδη ο στόχος/γουίνγκερ ή μπορεί να φύγει κάποιος ή και τα δυο;

>>> Για τον ΠΑΟΚ τα έγραψα πως θα κάνει μεταγραφές τον Γενάρη, "10άρι" και "9άρι". Διαβάζω βέβαια πως  στην Θεσσαλονίκη επιμένουν για Φάμπιο Μαρτίνς...

>>> Αλλά κι εγώ επιμένω πως ο Πορτογάλος ακραίος δεν αποτελεί προτεραιότητα κι ας αρέσει στους Λουτσεσκου/Μπότο. Και κυρίως, το διευκρινίζω, αν τελικά εμφανιστεί ο Φάμπιο Μαρτίνς στην Τούμπα, σίγουρα δεν θα είναι για να καλύψει την θέση στο "10"...

>>> Η ... είδηση για την στήλη πάντως είναι άλλη κι αφορά αυτό που μάθαμε για τον παίκτη που ο Λουτσέσκου θεωρεί πλέον έτοιμο για να τον εμφανίσει (επιτέλους)στην ... σκηνή του ΠΑΟΚ, με συγκεκριμένο ρόλο! Ο λόγος για τον Κουαλιάτα! 

>>> Τι κι αν μέχρι τώρα ο Ουρουγουανός ήταν σχεδόν... αόρατος στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού, με βάση αυτά που μας μεταφέρθηκαν από τον Δεκέμβριο θα είναι σαν νέα (εσωτερική) μεταγραφή για τον "δικέφαλο".

>>>  Όχι, δεν πρόκειται για...κωλοτούμπα του "Στρατηγού" άλλωστε εξ αρχής για τον νεαρό μεσοεπιθετικό έλεγε πως έχει πάρα πολύ ποιότητα! Σύμφωνα όμως, με τον Λουτσέσκου έπρεπε να "εκπαιδευτεί" στις προπονήσεις, τακτικά αλλά κι από πλευράς έντασης. 

>>>Τώρα , λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως έφτασε η ώρα του Κουαλιάτα, ο οποίος προόδευσε και μπορεί να τον εμπιστευτεί.

>>> Κατά συνέπεια δεν υπάρχει θέμα... αποχώρησης του από την Τούμπα. Κι ας γράφτηκε για ενδιαφέρον ομάδας από το MLS. Ήταν υπαρκτό αλλά ...καλοκαιρινό, πριν έρθει στον ΠΑΟΚ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Νικολακόπουλου: "Πάει στην Κύπρο ο Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags