Facebook Pixel Μαρσέλο - Ολυμπιακός: Νέα απόφαση Μίτσελ για Μαρσέλο - "Τρελαμένος" ο Βραζιλιάνος στου Ρέντη - Σκάει ανακοίνωση έκπληξη
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 11:00:00

Νέα απόφαση Μίτσελ για Μαρσέλο - "Τρελαμένος" ο Βραζιλιάνος στου Ρέντη - Σκάει ανακοίνωση έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα απόφαση Μίτσελ για Μαρσέλο - "Τρελαμένος" ο Βραζιλιάνος στου Ρέντη - Σκάει ανακοίνωση έκπληξη!

Γιατί δεν πήγε στη Λιβαδειά και τα... σενάρια για μεταγραφή στις ΗΠΑ! Τι πραγματικά συμβαίνει με τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και γιατί έμεινε εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια; Ποια είναι η ξεκάθαρη άποψη του Ισπανού προπονητή και τι επιθυμεί να κάνει ο ίδιος. Εξελίξεις άμεσα...

Ο Μαρσέλο έμεινε εκτός αποστολής από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, απόφαση του Μίτσελ που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις. Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προέβη σε ανάρτηση στα social media πριν το ντέρμπι «Αιωνίων», γνωστοποιώντας ότι δεν είναι τραυματίας.

Πράγματι ο Μαρσέλο δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό, ωστόσο δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση, ώστε να πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποκλείστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ αναφορικά με το ματς της Λιβαδειάς, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ φοβήθηκε τον κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει λόγο ο Ισπανός τεχνικός να ρισκάρει το οτιδήποτε με τον Βραζιλιάνο, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στο 100%.

Άσχετα από την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε, ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στον πρώην άσο της Ρεάλ για τη συνέχεια. Ενδέχεται να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/11) ή έστω να ανακοινώσει το όνομα του μέσα στην αποστολή, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί σφόδρα, όπως φανέρωσε και με την προαναφερθείσα διαδικτυακή ανάρτησή του. Όμως ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί,  η διακοπή που ακολουθεί λόγω Μουντιάλ αποτελεί την ιδανική ευκαιρία ώστε ο Μαρσέλο να δουλέψει και να «φορτσάρει» αγωνιστικά στον δεύτερο γύρο. Αυτό περιμένουν στον Ολυμπιακό, συνεπώς δεν συντρέχει λόγος να πάρουν αχρείαστα ρίσκα με τον σπουδαίο αριστερό μπακ πριν τη διακοπή.

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να αναφερθούμε σε ένα σενάριο… επιστημονικής φαντασίας που προέκυψε από τις ΗΠΑ. Μετά την είδηση του αποκλεισμού του Μαρσέλο από το ματς στη Λιβαδειά, αμερικανικό δημοσίευμα υποστήριξε πως αυτό συνέβη επειδή ο Βραζιλιάνος θα πάρει μεταγραφή για το Λος Άντζελες το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ακόμα και σίγουρο να ήταν ότι ο σταρ του Ολυμπιακού θα φύγει για τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό θα συνέβαινε το καλοκαίρι του 2023. Άρα τι σχέση μπορεί να έχει η απουσία του παίκτη από έναν αγώνα το Νοέμβριο με μία μεταγραφή που -υποτίθεται ότι- θα γίνει σε οκτώ μήνες από σήμερα;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή Μαρινάκη - Αυτόν ζήτησε ο Μίτσελ - "Έρχεται και ο Σκάρπα για αντι-Χουάνγκ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags