Facebook Pixel ΑΕΚ: Αλλάζει τελείως το γήπεδο της ΑΕΚ μετά το Μουντιάλ - Σοβαρό πρόβλημα με Μάνταλο πριν τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 14:59:00

Αλλάζει τελείως το γήπεδο της ΑΕΚ μετά το Μουντιάλ - Σοβαρό πρόβλημα με Μάνταλο πριν τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αλλάζει τελείως το γήπεδο της ΑΕΚ μετά το Μουντιάλ - Σοβαρό πρόβλημα με Μάνταλο πριν τον Ολυμπιακό

Στα ενθαρρυντικά συμπεράσματα που προέκυψαν για την ΑΕΚ από το ματς με τον ΟΦΗ και τον περαιτέρω καλλωπισμό του γηπέδου που ήδη ξεκίνησε στη Φιλαδέλφεια, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης

Για τον προγραμματισμό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -που ξεκίνησε για την ΑΕΚ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι πέρα από τις ανάσες που μπόρεσε να δώσει ο Ματίας Αλμέιδα σε βασικούς παίκτες, προέκυψαν καλά μαντάτα κι απ’ όσους ήρθαν από τον πάγκο.

Στάθηκε λοιπόν κυρίως στην παρουσία του Μάνταλου, που είχε γκολ και ασίστ στο διάστημα που αγωνίστηκε και έδειξε επίσης σε καλή κατάσταση ενόψει «Καραϊσκάκη». Ωστόσο, σημείωσε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Ένωσης που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, έκανε ράμματα στο καλάμι και περιμένουν να δουν πώς θα νιώθει.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι ξεκίνησαν νέες εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια (σε μουσεία, πυλώνες, παρτέρια και πλατεία), ώστε μετά τη διακοπή το γήπεδο να είναι ακόμα πιο καλλωπισμένο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags