Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε… νέο Σιμάο ο ΠΑΟ, ξεχωρίζει το αστέρι της Πόρτο - "Από στόπερ έγινε χαφ - Γρήγορος με τεχνική"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 20:05:00

Βρήκε… νέο Σιμάο ο ΠΑΟ, ξεχωρίζει το αστέρι της Πόρτο - "Από στόπερ έγινε χαφ - Γρήγορος με τεχνική"

του Γιώργου Κτενά
Βρήκε… νέο Σιμάο ο ΠΑΟ, ξεχωρίζει το αστέρι της Πόρτο - "Από στόπερ έγινε χαφ - Γρήγορος με τεχνική"

Τα νέα "αστέρια" του Τριφυλλιού που ήδη ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Παναθηναϊκό β' και τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Ποιους πρέπει να προσέξετε από εδώ και πέρα!

Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι τής β΄ ομάδας των Πράσινων με τον Απόλλωνα Λάρισας, που η ομάδα τού Σωτήρη Αντωνίου έπαιξε πολύ καλή μπάλα και κέρδισε με 5-2, σχολίασε μέσω του sportdog ο Αντώνης Μανίκας που ήταν στο γήπεδο και παρακολουθησε το ματς.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν υπεύθυνος σκάουτινγκ του Απόλλωνα Σμύρνης, αναφέρθηκε και στους παίκτες που ξεχώρισαν, καθώς βρίσκεται πολλά χρόνια στα γήπεδα και γνωρίζει πολύ καλά ποιοι παίκτες έχουν προοπτική.

"Νομίζω ότι είναι καλύτερος από πέρσι ο Παναθηναϊκός β΄, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, αλλά η εικόνα της ομάδας είναι πιο ομοιογενής και δείχνει πιο συμπαγής. Ήταν και κάπως αδύναμος ο αντίπαλος βέβαια. Σαφώς κάποια παιδιά δείχνουν ότι έχουν το κίνητρο για να πρωταγωνιστήσουν. Αλλά υπάρχει και αξιόλογος προνοητής, τον είχα και ποδοσφαιριστή στον Ερυθρό Αστέρα, είναι γνωστής παρότι νεαρός, είναι φιλόδοξος και καλός προπονητής", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε αν η β΄ ομάδα εκτός από προθάλαμος της πρώτης για ποδοσφαιριστές είναι και προθάλαμος για προπονητές":

"Όλα είναι θέμα υπομονής και πλάνου που υπάρχει στο σωματεία. Σε κάποια σωματεία είναι πιο εύκολο να γίνει αυτό που λες, σε άλλα όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι σωματείο που έχει αρχές και πάντα κοιτάζει τις ακαδημίες του. Γιατί όχι κάποιοι προπονητές από εκεί να κάνουν καριέρα και στην πρώτη ομάδα".

 

Τι είναι αυτό που κάνει καλά η β΄ ομάδα τού Παναθηναϊκού και ακούγονται τόσο θετικά σχόλια;

"Έχει χτίσιμο στο παιχνίδι από πίσω, τρανζίσιον, είναι πιεστική ομάδα. Αλλά αυτή είναι εικόνα που πρέπει να διερευνηθεί και σε άλλα ματς, γιατί στη β΄ κατηγορία υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν ρυθμό και δεν σε αφήνουν να παίξεις όπως θέλεις. Αλλά έκαναν παιχνίδι που είχε λογική να βάλουν την μπάλα κάτω, να φύγουν μπροστά".

Πείτε μου δύο πράγματα για τον Ταβάρες, τον Πορτογάλο αριστερό εξτρεμ από τις ακαδημίες της Πόρτο.

"Καλός σωματότυπος, ωραία πράγματα έδειξε, μου άρεσε, δείχνει ότι έχει καλή τεχνική και στοιχεία".

Ο χαφ Εμπό, που είναι δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης;

"Άρχισε το ματς ως στόπερ, και σε αυτή τη θέση δεν με ενθουσίασε. Στα χαφ ήταν καλύτερος, έχει ταχύτητα, θυμίζει λίγο με την μπάλα το τον Σιμάο που είχε παλαιότερα ο Παναθηναϊκός".

Ο Σιδεράς , που έχει θητεία και στην πρώτη ομάδα;

"Καλά στοιχεία έδειξε ο Σιδεράς, αλλά δεν ξέρω ο αν ο σωματότυπός του μπορεί να τον βοηθήσει για μεγάλη καριέρα. Σε πιο υψηλό επίπεδο ίσως πρέπει να πάει στα πλάγια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντιγράφει" Σάντος ο Γιοβάνοβιτς - Έχασαν 200.000 οι παίκτες του ΠΑΟ - Μεγάλος μάγκας ο Αλμέιδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags