Facebook Pixel La Liga: "Φλέρταρε" με γκέλα η Ρεάλ - Νίκη με... καρδιοχτύπι κόντρα στην Κάντιθ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 00:31:00

"Φλέρταρε" με γκέλα η Ρεάλ - Νίκη με... καρδιοχτύπι κόντρα στην Κάντιθ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φλέρταρε" με γκέλα η Ρεάλ - Νίκη με... καρδιοχτύπι κόντρα στην Κάντιθ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κάντιθ έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε αυτό που ήθελε (2-1) έχοντας για ηγέτη τον Τόνι Κρόος. Σκόραρε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ για τους φιλοξενούμενους.

La Liga: Η Ρεάλ δεν είχε άλλα περιθώρια για απώλειες στην La Liga και το παιχνίδι με την Κάντιθ είχε μόνο ένα αποτέλεσμα: τη νίκη. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προσπάθησε να επιβάλλει το παιχνίδι της και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν στους Πρωταθλητές Ευρώπης να επιβάλλουν το παιχνίδι τους.

Η ποιότητα του Τόνι Κροος όμως έκανε τη διαφορά. Ο Γερμανός «σέρβιρε» το 1-0 για τον Μιλοτάο, που με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής «νίκησε» τον Λεντέσμα για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 40ο λεππό. Με το αποτέλεσμα αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Κροος φώναξε παρών και πάλι στο 70' δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στη Ρεάλ. Ο Γερμανός αυτή τη φορά έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το 2-0 με δυνατό σουτ. Όμως η Κάντιθ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Μία από τις αλλαγές του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Λούκας Πέρεθ στο 81ο λεπτό μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα για 2η φορά σε 14 συμμετοχές. Η Ρεάλ όμως κράτησε το τρίποντο και έφτασε τις 11 νίκες σε 14 παιχνίδια, ανεβαίνοντας στους 35 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που μετράει 37.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags