Facebook Pixel Ντέμης Νικολαϊδης: Πήρε θέση για το πέναλτι του Άμραμπατ με ΟΦΗ ο Ντέμης - "Αν αυτό το έπαιρνε ο Ολυμπιακός..." (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 08:12:00

Πήρε θέση για το πέναλτι του Άμραμπατ με ΟΦΗ ο Ντέμης - "Αν αυτό το έπαιρνε ο Ολυμπιακός..." (Vid)

Sportdog Team
Πήρε θέση για το πέναλτι του Άμραμπατ με ΟΦΗ ο Ντέμης - "Αν αυτό το έπαιρνε ο Ολυμπιακός..." (Vid)

Για τη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ, αλλά και την κουβέντα που έχει σηκωθεί για το πέναλτι στον Άμραμπατ αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ντέμης Νικολαϊδης: "Να μην δίνονται εύκολα πέναλτι" ήταν η ατάκα του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ για αυτό που πήρε η Ένωση κόντρα στον ΟΦΗ με τον Νορντίν Άμραμπατ, ανοίγοντας από πολύ νωρίς το σκορ.

Ο Ντέμης τόνισε ότι αν ήταν διαιτητής δεν θα έδινε την συγκεκριμένη παράβαση, σημειώνοντας ότι αν έπαιρνε τέτοιο πέναλτι ο Ολυμπιακός, οι ΑΕΚτζήδες θα έψαχναν να βρουν αν πατάει τον παίκτη ή όχι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης για το ΑΕΚ-ΟΦΗ:

«Δεν είμαι ειδικός στη διαιτησία, πρέπει όταν κοιτάμε κάποιες φάσεις, ειδικά για το πέναλτι της ΑΕΚ, και live που βλέπεις τη φάση, δεν δίνεις πέναλτι. Αν το δούμε στο VAR, μπορεί να είναι πέναλτι, τον σπρώχνει στη μέση, αλλά στο slow motion φαίνεται πιο δυνατό το σπρώξιμο ή αν κοιτάμε αν τον πάτησε ή δεν τον πάτησε, μόνο που μπαίνεις στην λεπτομέρεια, όλα αυτά λέω ότι δεν τα δίνουμε αλλά να μη τα δίνουμε πουθενά. Αν αυτό το πέναλτι το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα ψάχναμε οι ΑΕΚτζήδες να δούμε αν τον πάτησε ή όχι; Ο καθένας επηρεάζεται από την ομάδα του και κρίνει μια φάση. Έχω μια γενικότερη θεωρία να μη δίνουμε εύκολα πέναλτι, αν ήμουν διαιτητής χθες, δεν θα έδινα το πέναλτι. Είναι στην κρίση του διαιτητή αυτές οι αποφάσεις.

Η ΑΕΚ ήταν στα γνωστά της επίπεδα, με πάρα πολλές φάσεις, μου άρεσε που ξεκούρασε παίκτες που άφησε έξω τον Αραούχο. Ο Μάνταλος ήταν καλός, ο Άμραμπατ ήταν καλός, ο Γκατσίνοβιτς επίσης. Το καλό με την ΑΕΚ είναι ότι μοιράζεται η καλή απόδοση, δεν είναι ένας με τρομερή απόδοση και ένας με κακή απόδοση. Οι παίκτες είναι εγνωσμένης αξίας, δεν θα συζητήσουμε αν είναι καλός ή όχι ο Μάνταλος, κρίνουμε την απόδοση. Ο Τσούμπερ είναι πολύ καλός, ο Άμραμπατ είναι πολύ καλός. Η απόδοση είναι κάτι που αλλάζει, όχι η αξία. Φαίνεται ότι ο Αλμέιδα τους κρατάει σε ένα καλό επίπεδο.

Δεν φάνηκε η απουσία του Ελίασον, δεν τον υποτιμώ αλλά η απουσία του δεν φάνηκε και ήταν πολύ ομαδικός ο Άμραμπατ. Πολλοί μου άρεσαν, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, και ο Γιόνσον ήταν καλός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags