Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Σίγουρος ο Χάμες για ΑΕΚ - Ατάκες για το ντέρμπι και την βελτίωση του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 23:38:00

Σίγουρος ο Χάμες για ΑΕΚ - Ατάκες για το ντέρμπι και την βελτίωση του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Σίγουρος ο Χάμες για ΑΕΚ - Ατάκες για το ντέρμπι και την βελτίωση του Ολυμπιακού

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote έκανε ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων ενόψει του ντέρμπι με την Ένωση τονίζοντας ότι αν οι παίκτες κάνουν ότι πρέπει θα φτάσουν στη νίκη.

Χάμες Ροντρίγκες: Στην κάμερα της Cosmote μίλησε ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όπου αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν στη νίκη αν όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για το που αποδίδει την βελτίωση της ομάδας του Ολυμπιακού: Πραγματικά βελτιωνόμαστε πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίζουμε πολύ, περισσότερα παιχνίδια και έχουμε γνωριστεί καλύτερα μεταξύ μας. Είναι απολύτως λογικό. Νομίζω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με νίκες γιατί αυτό είναι που όλοι θέλουμε.

Για το βραβείο του παίκτη του μήνα για τον Οκτώβρη στη Superleague: Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα με βοηθάνε να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε έτσι, με ομαδική δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Για το ότι δείχνει πως απολαμβάνει τα μεγάλα παιχνίδια: Έτσι είναι. Νομίζω πως φαίνεται πως παίζω με μεγάλη χαρά. Μου αρέσουν αυτά τα ματς. Απολαμβάνω τα δύσκολα και τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς για μας και ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να παίξουμε δυνατά, δυναμικά, με πολύ ένταση στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Είμαι σίγουρος, χωρίς καμία αμφιβολία, πως αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα νικήσουμε την Κυριακή, είπε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags