Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Απόφαση Μίτσελ για Φορτούνη - Κίνηση ματ σε Αλμέιδα με... Βαλμπουενά - Τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 21:54:00

Απόφαση Μίτσελ για Φορτούνη - Κίνηση ματ σε Αλμέιδα με... Βαλμπουενά - Τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση Μίτσελ για Φορτούνη - Κίνηση ματ σε Αλμέιδα με... Βαλμπουενά - Τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης!

Τι ετοιμάζει ο Ισπανός, οι απαντήσεις του Κώστα και το συμβόλαιο! Ο Έλληνας άσος όχι μόνο έχει κερδίσει πλέον μία θέση στις αποστολές των Πειραιωτών, αλλά έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας και στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, θα φορέσει τη φανέλα του... Ματιέ.
 

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Φορτούνη, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στου Ρέντη, στις προπονήσεις που συμμετέχει με το πρώτο γκρουπ της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ από τους Πειραιώτες αναφέρει ότι ο Μίτσελ θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε ρόλο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Κώστας είναι σε θέση όχι να αμφισβητήσει την παρουσία του Χάμες στην 11άδα αλλά σίγουρα να γίνει η πρώτη λύση από τον πάγκο - Η πρώτη αλλαγή που θα κάνει ο Ισπανός τεχνικός στο δεύτερο ημίχρονο για να βάλει στην 11άδα έναν παίκτη επιδραστικό, που μπορεί να παίξει ως 8άρι, 10άρι, εξτρέμ ή δεύτερος επιθετικός. Όπως και ο Βαλμπουενά.

Προφανώς αυτή θα είναι η κίνηση-ματ που ετοιμάζει ο Μίτσελ στον Αλμέιδα, προκειμένου να διαμορφώσει δεδομένα κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Αλλά, σίγουρα  δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί ο Φορτούνης πριν από λίγο καιρό ήταν με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, όταν ακόμα στη άκρη του πάγκου ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και με τον Κάρλος Κορπεράν δεν είχε βρει κάποιον ρόλο. Προφανώς η αποχή του από τις προπονήσεις της ομάδας τον είχε αφήσει κάπως πίσω, ενώ η έλευση του Μίτσελ που τον γνωρίζει πολύ καλά και επί των ημερών του είχε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια, έχουν δημιουργήσει άλλα δεδομένα στην ομάδα για εκείνον.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε αποφασιστεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επεκτείνει τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (στην ουσία έσπασε την αμοιβή του για το συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2023, σε αμοιβή για διετές συμβόλαιο). Κάτι που δείχνει ότι ο Φορτούνης έχει μια ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, δεδομένα θα είναι ένας από τους 23-24 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του ο Μίτσελ στη μίνι προετοιμασία που θα κάνει στην Ισπανία και υπάρχει η πεποίθηση όλων στην ομάδα ότι ο Φορτούνης θα γίνει εσωτερική μεταγραφή top επιπέδου για τους Πειραιώτες, στην οργανωμένη αντεπίθεση για τους εγχώριους τίτλους.

"Θα έφτιαχνα την ομάδα πάνω στον Φορτούνη - Για αυτό δεν τον έβαζε ο Μαρτίνς"

Το sportdog ξαναδημοσιεύει μέρος τής συνέντευξης που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό με τον Σάκη Τσιώλη, τον προπονητή που τον είχε αναδείξει στον Αστέρα τρίπολης και έκανε τη σπουδαία μεταγραφή, τότε, στην Καϊζερσλάουτερν. Την εποχή που είχαμε πραγματοποιήσει τη συνέντευξη ήταν αμέσως μετά τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος και στον Ολυμπιακό ήταν ακόμα ο Πέδρο μαρτίνς, που είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ήθελε στο ρόστερ. Από τότε, βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά. Ευτυχώς για τον Φορτούνη έχουν αλλάξει πολλά.

Θυμηθείτε τι μας είχε πει ο πεπειραμένος τεχνικός: "Ως προπονητής θα έφτιαχνα την ομάδα πάνω στη Φορτούνη, αλλά ο Μαρτίνς έχει άλλη άποψη και στηρίζεται στο πορτογαλικό τρόπο που παίζουν 4-3-3 - Με τρεις χαφ στην ευθεία. Τον αντιμετώπισα και όταν είχαμε παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης εναντίον της Μαρίτιμο και πάλι έτσι είχε παίξει. Για εμένα παίζει εύκολα και στα πλάγια και ειδικά σε ματς μέσα στο Καραϊσκάκη. Όσοι τον αγαπάμε θέλουμε να τον δούμε να παίζει".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για Γενάρη - Έρχεται... νέος Χάμες μαζί με στόπερ - Σκάει μεγάλη πώληση!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags