Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαφ… 1.7 εκατ. για ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς - Τον ήθελαν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - "Κλοπή" από Πίρλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-12 12:30:00

Χαφ… 1.7 εκατ. για ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς - Τον ήθελαν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - "Κλοπή" από Πίρλο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Χαφ… 1.7 εκατ. για ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς - Τον ήθελαν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - "Κλοπή" από Πίρλο!

Αποκάλυψη για τον 30χρονο Κροάτη που εξετάζει σοβαρά το Τριφύλλι! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr το πρώτο όνομα μέσου που "τσεκάρει" ο Σέρβος προπονητής, ενώ παρουσιάζει και τι συνέβη το καλοκαίρι με τον Νο1 στόχο του για αντι-Γκατσίνοβιτς.
 

Ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη θα προσθέσει στο ρόστερ του και τέταρτο (4) κεντρικό μέσο, μετά τα καλοκαιρινά/σεπτεμβριανά μεταγραφικά ψώνια του και δη τους Τσέριν/Τσόκαι/Τρουϊγιέ. 

Ο "Ευαγγελιστής", λοιπόν, έρχεται σήμερα για να αποκαλύψει τον διεθνή Κροάτη χαφ, ο οποίος την τελευταία 5ετία πέρασε από Ιταλία/Ισπανία ενώ είχε απασχολήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε διαφορετικό τάιμινγκ, είναι ελεύθερος εδώ και περίπου δυο μήνες, προτάθηκε στον Γιοβάνοβιτς και εξετάζεται.

Όπως , επίσης, να αναδείξει μια ... χαμένη μεταγραφική υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, του περασμένου Ιούλιου, με διεθνή Ρώσο μέσο που ήταν ο βασικός στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον πάλεψε δίνοντας του προτεραιότητα ακόμη και σε βάρος του ... Γκατσίνοβιτς αλλά τελικά αυτός προτίμησε την Τουρκία λόγω...Πίρλο!

ΜΠΡΑΝΤΑΡΙΤΣ/ΟΖΝΤΟΕΦ: ο ένας είναι 30χρονος διεθνής Κροάτης κεντρικός χαφ, με 1.700.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, που από τα μέσα Σεπτεμβρίου... κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Και ο άλλος είναι 30χρονος Ρώσος κεντρικός χαφ, με 2.200.00 χρηματιστηριακή αξία, ο οποίος όμως, από τα τέλη Ιουλίου είναι κάτοικος Τουρκίας. Ποια η μεταξύ τους σχέση; Ο... Παναθηναϊκός!!

ΜΠΡΑΝΤΑΡΙΤΣ: πριν από περίπου 5 χρόνια, όταν έπαιζε ακόμη στην Ριέκα, είχε παίξει η υποψηφιότητά του για τον Ολυμπιακό. Τον Γενάρη του 2019 πήρε μεταγραφή με 5.900.000 ευρώ transfer fee στην Κάλιαρι, αλλά στην Σαρδηνία δεν ... μακροημέρευσε (συνολικά 27 συμμετοχές στην Serie A) αφού δόθηκε δανεικός τόσο στην Θέλτα (έκανε πάντως και 17 συμμετοχές στη Λα Λίγκα), όσο και στις Χαιντουκ/Αλ Αίν (.Η.Α.Ε) κι ενώ κάποια στιγμή είχε "συζητηθεί" σοβαρά το όνομά του και στην Τούμπα. Το καλοκαίρι του 2021 τελικά η Κάλιαρι τον πούλησε 2,5 εκατ. στην Αλ Αχλί, έμεινε14 μήνες στο Ριάντ, έκανε συνολικά 27 συμμετοχές με 3 γκολ (τελευταίο του παιχνίδι όμως, τον περασμένο Ιούνιο). Το καλοκαίρι δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει το υψηλό συμβόλαιο του και οι Σαουδάραβες τον αποδέσμευσαν στις 8 Σεπτεμβρίου κι ενώ είχαν κλείσει τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά παράθυρα (εκτός από το ελληνικό). Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents o Φιλίπ Μπράνταριτς (παίζει και "8" και "6") έχει προταθεί από...χέρι στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Σέρβος κόουτς τον "τσεκάρει" (δεν τον έχει απορρίψει)

ΟΖΝΤΟΕΦ: έπρεπε να δώσει πρόσφατα μια συνέντευξη στην Τουρκία, ως παίκτης της Φατίχ Καραγκουμρούκ (και συμπαίκτης του... Ντουρμάζ), για να αποκαλυφθεί πως τον περασμένο Ιούλιο συζητούσε με τον Παναθηναϊκό και ήταν να έρθει στο "τριφύλλι". Τελικά τον κέρδισε/έπεισε ο μεγάλος Πίρλο, που είχε αναλάβει προπονητής στην τουρκική ομάδα και έτσι 28 Ιουλίου ανακοινώθηκε από την  Καραγκουμρούκ! Εκεί είναι βασικός κι αναντικατάστατος (11 συμμετοχές, 7 90λεπτα, 2 ασίστ). Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 35 συμμετοχές/4 γκολ με την Εθνική Ρωσσίας και καριέρα σε Ζενίτ, Ρούμπιν Καζάν, Λοκομομοτίβ! Στην στήλη , λοιπόν, μεταφέρθηκε πως Ιούνιο/Ιούλιο αποτέλεσε βασικό μεταγραφικό στόχο του Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο και μίλησαν/συζήτησαν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή μάλιστα, ο κόουτς του "τριφυλλιού" προτιμούσε σαφέστατα τον Μαγκομέντ Οζντόεφ από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και είχε δώσει έτσι προτεραιότητα στην υπόθεση του Ρώσου μέσου...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη Σούπερ Λιγκ - Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές για το πέναλτι - Άνω κάτω το πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags