Facebook Pixel Ολυμπιακός Β΄ - Καλαμάτα: Εύκολη νίκη με 2-0!
| 2022-11-12 15:47:00

Παρέλαση Αναστόπουλου στου Ρέντη - 2-0 η Καλαμάτα τον Ολυμπιακό β΄ - Στο γήπεδο ο Μίτσελ (Vid)

Sportdog Team
Παρέλαση Αναστόπουλου στου Ρέντη - 2-0 η Καλαμάτα τον Ολυμπιακό β΄ - Στο γήπεδο ο Μίτσελ (Vid)

Υπό το βλέμμα του Μίτσελ, αλλά και των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Ζοσέ Ανιγκό (όπως και του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και του παλαίμαχου Νίκου Βαμβακούλα) η Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό Β΄ του Γιάννη Οκκά στου Ρέντη.

Ολυμπιακός Β΄ - Καλαμάτα: Εύκολη νίκη με 2-0 για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου!

Πρωταγωνιστής ο Πασάς για τους Μεσσήνιους που σκόραρε στο 50’ έπειτα από λάθος απόκρουση του Νίκα - Ο επιθετικός της Καλαμάτας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ:

 

Ο επιθετικός της Καλαμάτας διπλασίασε τα τέρματά του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό β' μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αρναρέλλης, στ 85ο λεπτό:

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κασάμι έκανε την πρώτη εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την επιστροφή του στην ομάδα, και αγωνίστηκε για 61 λεπτά, ενώ και ο Λάιντνερ (που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι για την πρώτη ομάδα αλλά μέχρι πρόσφατα είχε πρόβλημα με τα χαρτιά του) αγωνίστηκε για 88 λεπτά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζαμουτζαντώνης (Χίου), ΒΟΗΘΟΙ: Πάγκαλος (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος: Ντάουλας (Δυτ. Αττιμής).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 78’ Βοϊλης, 87’ Λάιτνερ, 90+5’ Νταμπό - 39’ Μπόρχες, 43’ Μπενίτες, 54’ Ματέους, 68’ Καραγκούνης, 76’ Αναστασόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Νίκας, Λάιντνερ (88’ Αποστολόπουλος), Κασάμι (61’ Σαπουντζής), Λιάτσος (77’ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88’ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (61’ Μπά).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (69’ Μαβινγκά), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57’ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57’ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80’ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (69’ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags