Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Δεν συγκρίνονται Χάμες και Μπερνάρ - Αυτός η κορυφαία μεταγραφή της ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Πανιώνιος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-13 14:30:00

"Δεν συγκρίνονται Χάμες και Μπερνάρ - Αυτός η κορυφαία μεταγραφή της ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Πανιώνιος"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν συγκρίνονται Χάμες και Μπερνάρ - Αυτός η κορυφαία μεταγραφή της ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Πανιώνιος"

Ποιος είναι το καλύτερο 10αρι στην Ελλάδα και ο MVP της Ένωσης! Ο Νόνι Λίμα μιλάει στο Sportdog.gr για τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, για τα 10αρια των Big-4 και τον Κωνσταντέλια που εντυπωσιάζει και πρέπει να στηρίξει ο ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τον Νόνι Λίμα, μεσοεπιθετικό με σπάνια χαρίσματα που έχει τιμήσει τα ελληνικά γήπεδα (και θείο τoυ Ντανιέλ Μπατίστα), συνομιλήσαμε με αφορμή το θέμα για τα 10αρια που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λιγκ φέτος.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν γενικός αρχηγός του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στους Μπερνάρ και Χάμες, που κλέβουν την παράσταση στις ομάδες τους το τελευταίο διάστημα, αλλά και στους Γκατσίνοβιτς και Κωνσταντέλια που ξεχωρίζουν μεσοεπιθετικά σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

"Ποιοτικότερος ο Χάμες από Μπερνάρ - Μόνο έτσι θα τον σταματήσουν οι αντίπαλοι χαφ - Μπορεί και εξτρέμ ο Μπερνάρ"

"Είναι πολύ καλός παίκτης ο Μπερνάρ, περνάει ασίστ, ξέρει πώς να βρει τους συμπαίκτες και να τους βγάλει σε θέση για γκολ, κάνει πολύ καλά όλα τα βασικά που χρειάζεται να κάνει ένα 10άρι", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: "Ξέρει καλή μπαλα και μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Παντού μπορεί να παίξει και να είναι καλός με την μπάλα που ξέρει".

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Χάμες;

"Ο Χάμες είναι πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και πολύ καλός. Δεν περιμέναμε να έρθει στον Ολυμπιακό για να τον μάθουμε. Μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό, η θέση του είναι πιο πολύ πίσω από τον επιθετικό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι του, και τα αντίπαλα χαφ να τον διαβάσουν καλά αν θέλουν να τον σταματήσουν. Αλλιώς δεν αντιμετωπίζεται με την ποιότητα που έχει".

Μπορεί να υπάρξει σύγκριση ανάμεσα σε Χάμες και Μπερνάρ;

"Πολύ καλός παίκτης ο Μπερνάρ όπως σου είπα, αλλά ο Χάμες είναι πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής".

"Σκοράρει ανά πάσα στιγμή ο Γκατσίνοβιτς - Να καθιερωθεί ο Κωνσταντέλιας - Στη Σούπερ Λιγκ ο Πανιώνιος"

Στην ΑΕΚ;

"Ο Γκατσίνοβιτς είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, βγαίνει μπροστά, φτιάχνει παιχνίδι, μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Εξαιρετικός".

Στον ΠΑΟΚ;

"Εναντίον του Ιωνικού ξεχώρισα τον Κωνσταντελια. Έδειξε ότι ξέρει καλή μπάλα και με τις ευκαιρίες που του δίνουν αξίζει να καθιερωθεί και να πάει ακόμα καλύτερα".

Κλείνοντας, πείτε μου δύο λόγια για τη νέα προσπάθεια που κάνετε φέτος στον Πανιώνιο;

"Γίνεται μια προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στην κατηγορία που αξίζει να παίζει, γιατί είναι κρίμα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης με συμβόλαιο 15 εκατ. για Ολυμπιακό - Μαζί στη Ρεάλ με Μαρσέλο-Χάμες - "Τελευταία μέρα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags