Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Πήρε θέση ο Αλμέιδα - Ατάκες για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ - "Γιατί δεν πήρε κόκκινη ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-13 23:24:00

Πήρε θέση ο Αλμέιδα - Ατάκες για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ - "Γιατί δεν πήρε κόκκινη ο..."

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Αλμέιδα - Ατάκες για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ - "Γιατί δεν πήρε κόκκινη ο..."

Για όλα μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ματίας Αλμέιδα: Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος με την θέση της Ένωσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του, αλλά και στις διαιτητικές αποφάσεις.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος είμαι χαρούμενος. Εμάς δεν μας γνώριζαν ως επιτελείο και υπήρξαν αμφιβολίες όμως η δουλειά που έχουμε κάνει φαίνεται. Πάντα κοιτάμε το τι μπορεί να βελτιωθεί. Πρέπει να το πιστεύουμε και να τελειώνουμε πιο καλές τις φάσεις. Νιώθω ευγνώμων για κάθε παίκτη και την ομάδα γιατί τα δίνουν όλα. Είναι μία καλή ανησυχία που δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Το πρόβλημα θα ήταν εάν δεν φτιάχναμε φάσεις. Δεν είχαμε σήμερα πρακτικά αλλαγές για την επίθεση. Έχοντας έξω τους Τσούμπερ και Ελίασον, δύο σημαντικούς παίκτες. Ελπίζουμε για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος να είναι όλοι διαθέσιμοι και ανταγωνιστικοί»

Το ποιο θα ήταν το δίκαιο σκορ και το ότι ο Άμπραμπατ θα έπρεπε να είχε αποβληθεί και το εάν τον στεναχωρεί ότι είναι 2η η ΑΕΚ: «Προτιμώ να είμαι 2ος από 3ος. Ποτέ δεν έχει βγει από το στόμα μου πως η ΑΕΚ είναι η πιο καλή ομάδα. Ο καλύτερος είναι αυτός που είναι στην πρώτη θέση. Το τι θα έπρεπε να βελτιώσουμε και είναι τα τελειώματα σίγουρα εάν είχαμε βελτιωθεί θα απαντούσαμε αλλιώς γιατί θα είχαμε νικήσει. Δεν μιλάω με το εάν. Μου μένει η απόδοση. Είναι μία απόδοση μίας ομάδας που είχε παίξει Champions League με μία ομάδα που δεν έπαιζε Ευρώπη.

Η ΑΕΚ έδειξε έναν πολύ μεγάλο χαρακτήρα, ένα στιλ παιχνιδιού που μπορεί να αρέσει και μπορεί και όχι και κάθε παίκτης νιώθει τη φανέλα. Είχαμε παραπάνω κατοχή από τον αντίπαλο. Πιστεύω πως πιέσαμε παραπάνω τον αντίπαλο. Πιστεύω πως είχαμε πιο ξεκάθαρες φάσεις από τον αντίπαλο στην έδρα του. Οπότε είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Θα μου άρεσε να είχα νικήσει. Για να συμφωνήσω για το ότι οι 2 ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο εάν ξαναδώ το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και με την ποιότητα των παικτών του δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις. Νομίζω πως ήμασταν πολύ προσεκτικοί στον κάθε παίκτη. Ξεχωρίζω το ωραίο θέαμα. Όσο για τη φάση του Άμραμπατ εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρε κάρτα το Νο 33 αλλά θεωρώ ότι ο διαιτητής πήγε καλά. Δεν ξέρω για τη φάση. Ναι αυτό που λέτε θα μπορούσε να είχε συμβεί με το Νο 33 (Χουάνγκ) που έκανε 6 φάουλ στο α' μέρος και δεν πήρε κάρτες. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ο διαιτητής πήγε καλά. Έδειξε προσωπικότητα και πήγε καλά. Όταν κάποιος σφυρίζει καλά πρέπει να το αναφέρουμε», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags