Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβγαλε είδηση για μεταγραφή αντί-Σωκράτη ο Σταματέλος - Τι είπε για πέναλτι Μάνταλου και αποβολές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-14 12:52:00

Έβγαλε είδηση για μεταγραφή αντί-Σωκράτη ο Σταματέλος - Τι είπε για πέναλτι Μάνταλου και αποβολές!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για μεταγραφή αντί-Σωκράτη ο Σταματέλος - Τι είπε για πέναλτι Μάνταλου και αποβολές!

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για το χθεσινό ντέρμπι και τη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κατώτερος ο Ολυμπιακός από αυτό που περίμενα και αυτό που επιβάλλει ένα ντέρμπι, μετά και την εξαιρετική εμφάνιση στη Λεωφόρο. Περιμέναμε να δώσει συνέχεια, στη λογική ότι δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Μέχρι το γκολ του Χάμες που ακυρώθηκε στο β’ μέρος, δεν έδειξε πως αυτός που έπρεπε να είναι. Είχε μία φάση με τον Μπακαμπού στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια δεν έδειξε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίζεται βελτιωμένος, πατάει γκολ και μετά το γκολ ενώ περνάει ο χρόνος, φάνηκε να μην έχει τρεξίματα. Όσο περνούσε ο χρόνος, η ΑΕΚ που είχε καλύτερα τρεξίματα, ήταν εκείνη που κυριαρχούσε στο γήπεδο. Τα καπνογόνα άναψαν στο ακυρωθέν γκολ του Χάμες. Γκολ μπήκε δεν θα ανάψουν τα καπνογόνα;

Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερα ή ότι άξιζε τη νίκη. Περίμενε και ο Μίτσελ περισσότερα από τον Γκάρι, όμως δεν βοηθάει εκείνος στο σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι. Ο Μασούρας μέχρι να βγει είχε βοηθήσει περισσότερο την ομάδα σε σχέση με το α’ μέρος. Ο Μασούρας δείχνει πως πατάει καλύτερα στο γήπεδο και ο Γκάρι δεν είχε ανάλογη εικόνα. Γενικότερα από τις αλλαγές δεν μπόρεσε να πάρει πράγματα που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια του αγώνα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την προετοιμασία (αναχωρεί στις 28/11) και θα υπάρξει ενίσχυση. Ο Παπασταθόπουλος, για παράδειγμα, θα μείνει εκτός δράσης 3 με 4 εβδομάδες εκτός δράσης, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει θλάση στον οπίσθιο μοιραίο. Θα ψάξουν και για στόπερ και θα το ψάξουν άμεσα».

Όσον αφορά στις διαιτητικές αποφάσεις, υπογράμμισε: «Έχω κρατήσει τη φάση του Άμραμπατ που ζητάει δεύτερη κίτρινη ο Ολυμπιακός και για τον Εμβιλά θα μπορούσε να βγάλει κόκκινη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μάνταλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags