Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη απάντηση των Κόκκινων Διαβόλων, μέσω ανακοίνωσης, για τα όσα είπε σε συνέντευξη ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι θα προχωρήσει σε ενέργειες αφού συλλέξουν όλα τα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να σημειώνει όσα αναφέρονται στα Μέσα σχετικά με τη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σύλλογος θα εξετάσει την απάντησή του αφού έχουν συλλεχθεί όλα τα στοιχεία.

Προτεραιότητά μας παραμένει το να προετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν και να συνεχίσουμε με το καλό μομέντουμ που έχουμε δημιουργήσει, με πίστη και φτιάχνοντας ομαδικότητα μεταξύ των παικτών, των προπονητών, τους τεχνικού επιτελείου και των φιλάθλων
», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγο αργότερα ήρθε νέο απόσπασμα από την αδημοσίευτη συνέντευξη του Πορτογάλου που ρίχνει... πυρά στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ τονίζοντας ότι ι διοικούντες του συλλόγου δεν πίστευαν απόλυτα τον Πορτογάλο σταρ, όταν τους ανέφερε ότι η νεογέννητη κορούλα του βρισκόταν στο νοσοκομείο και ότι για αυτό τον λόγο δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
«Τα στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαινόταν να πιστεύουν 100% ότι η νεογέννητη κόρη μου ήταν άρρωστη. Είναι οδυνηρό γιατί δεν δέχτηκαν όσα τους έλεγα. Γι' αυτό δεν παρακολούθησα το στάδιο προετοιμασίας στην αρχή της σεζόν. Έπρεπε να είμαι εκεί για την οικογένειά μου», είπε ο Ρονάλντο.

Μάλιστα το... σήριαλ δεν τελειώνει εκεί αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει η Telgraph τα όσα σοκαριστικά δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ για τον σύλλογο, αλλά και τον Έρικ Τεν Χαγκ δεν αποκλείεται να βάλουν πρόωρο τέλος στην θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σκέφτονται πλέον να λύσουν την συνεργασία μαζί του από τον Ιανουάριο, με το πρώτο μέτρο να αναμένεται να είναι ένα πολύ βαρύ πρόστιμο που θα φτάνει ή θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο λίρες, ενώ το πρόωρο διαζύγιο φαντάζει αρκετά πιθανό, αφού ο Ολλανδός τεχνικός ξεκαθάρισε στην διοίκηση ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Πορτογάλο.