Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νόμος Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Τελείωσε Έλληνα άσο με "δυνατό" συμβόλαιο - Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-14 19:35:00

Νόμος Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Τελείωσε Έλληνα άσο με "δυνατό" συμβόλαιο - Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!

του Νίκου Στεργίου
Νόμος Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Τελείωσε Έλληνα άσο με "δυνατό" συμβόλαιο - Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!

Εκτός από μεταγραφές, οι Πράσινοι τρέχουν και τις αποχωρήσεις στο ρόστερ. Ποιον δεν υπολογίζει ο Σέρβος προπονητής και ενημέρωση ήδη να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Πόσα χρήματα παίρνει και πώς μπορεί να γίνει η απόλυτη ανατροπή...

Παναθηναϊκός: Κοινό μυστικό αποτελεί στο Τριφύλλι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αποχωρήσει από την ομάδα, προφανώς με μεταγραφή, ο Σωκράτης Διούδης, δεδομένου ότι δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στο ρόστερ.

Από τη μία η παρουσία τού Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που είναι σε άριστη φόρμα και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και φέτος, από την άλλη η έλευση του Γιούρι Λοντίγκιν στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Διούδης δεν έχει θέση στο ρόστερ - Έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος τότε.

Γιατί είναι άδικο τόσο για τον παίκτη να θεωρείται τρίτη λύση, ενώ και η ομάδα δεν έχει λόγο να πληρώνει το συμβόλαιο (περίπου 300.000 ευρώ) σε έναν τερματοφύλακα που δεν υπολογίζεται ουσιαστικά, δεδομένου ότι η τρίτη λύση είναι ο Βασίλης Ξενόπουλος, ενώ υπάρχει και ο 20χρονος Νικόλας Χριστογιώργος που τα πηγαίνει περίφημα.

Ο 29χρονος Διούδης, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, έχει βρεθεί πολλές φορές στη βιτρίνα των Πράσινων για να πωληθεί, για διαφορετικούς λόγους όμως κάθε φορά: Κάποια στιγμή είχε βρεθεί ως μια από τις ελάχιστες λύσεις, τότε, στο ρόστερ που θα μπορούσαν να φέρουν ένα ποσό κοντά κοντά στο 1 εκατ. ευρώ με την παραχώρησή του, ενώ τώρα γιατί ο Παναθηναϊκός τού Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση οι απαιτήσεις τής ομάδας φαίνεται ότι δεν μπορούν να είναι ξανά στο ίδιο επίπεδο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Κι εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε το ενδιαφέρον που είχε δείξει στο τέλος του περασμένου πρωταθλήματος για την απόκτησή του, η Λέγκια Βαρσοβίας.

Θα μπορούσε η πολωνική ομάδα να επανέλθει με πρόταση που καλύπτει τον Παναθηναϊκό αλλά και τον παίκτη. Εδώ η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Γιατί μπαίνει και μια μικρή παράμετρος που έχουν πολύ καλά στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού: Να προκύψει πρόταση από την Ιταλία για την παραχώρηση του Μπρινιόλι!

Ο Ιταλός διατηρεί εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, και οι Πράσινοι δεν θα βρουν πολλές προτάσεις για παραχώρηση παίκτη τους που είναι ήδη 31 ετών. Οπότε αν προκύψει καλη πρόταση, προφανώς άνω του 1,5 εκατ. ευρώ που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς η τιμή του Μπρινιόλι, μην αποκλείσετε να έχουμε ανατροπή στο Τριφύλλι με τον Διούδη να γίνεται Νο2 (Νο1 θα γίνει ο Λοντίγκιν) και τον Μπρινιόλι να χαιρετάει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκραζαν" τον Ιωαννίδη οι άμπαλοι - Μακράν η καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟ, ξαφνικά "ανακάλυψαν" την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags