Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Ατάκες... φωτιά από Ντέμη για ΑΕΚ - "Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο" - Αυτό έλειψε
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-14 21:41:00

Ατάκες... φωτιά από Ντέμη για ΑΕΚ - "Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο" - Αυτό έλειψε

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Ντέμη για ΑΕΚ - "Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο" - Αυτό έλειψε

"Μέλι" έσταζε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με την εμφάνιση που έκανε η Ένωση στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πάντως τι έλειψε και δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Ντέμης Νικολαΐδης: Από ημίχρονο του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είχε δείξει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πόσο είχε εντυπωσιαστεί από το ποδόσφαιρο που έπαιζε η Ένωση, με ποστάρισμα που έκανε, ενώ με το ίδιο καλά λόγια μίλησε και στην εκπομπή Monday FC της NOVA, τονίζοντας ότι πρώτη φορά βλέπει τόσο κυριαρχικούς τους Κιτρινόμαυρους, όμως σημείωσε ότι για άλλη μια φορά πως είναι λάθος κατά τον ίδιο η χρησιμοποίηση του Αραούχο έξω από την περιοχή.

«Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Φωνάζω όμως καιρό ότι θα έλειπε κάποια στιγμή ο Αραούχο μέσα από την περιοχή. Ο Λιβάι είναι καλός παίκτης, πάει εκπληκτικά καλά, αλλά δεν είναι σέντερ φορ. Ο Αραούχο έχει ξεχάσει πως είναι να παίζεις μέσα στην περιοχή. Ολυμπιακό μου θύμιζε μόνο ο Χάμες. Μπορεί να μην έκανε τίποτα επειδή τον είχαν κλεισμένο, αλλά μόνο με φάουλ του έπαιρνες την μπάλα. Η ΑΕΚ είχε Πινέδα, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον σε εκπληκτική μέρα. Ο Ελίασον μπορεί να έλειπε, αλλά τις φάσεις τις έκανε η ΑΕΚ.

Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Φωνάζω όμως καιρό ότι θα έλειπε κάποια στιγμή ο Αραούχο μέσα από την περιοχή. Ο Λιβάι είναι καλός παίκτης, πάει εκπληκτικά καλά, αλλά δεν είναι σέντερ φορ. Ο Αραούχο έχει ξεχάσει πως είναι να παίζεις μέσα στην περιοχή. Ολυμπιακό μου θύμιζε μόνο ο Χάμες. Μπορεί να μην έκανε τίποτα επειδή τον είχαν κλεισμένο, αλλά μόνο με φάουλ του έπαιρνες την μπάλα. Η ΑΕΚ είχε Πινέδα, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον σε εκπληκτική μέρα. Ο Ελίασον μπορεί να έλειπε, αλλά τις φάσεις τις έκανε η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πρέπει να βάζει παραπάνω γκολ γιατί τα κάνει όλα σωστά. Τον Χουάνγκ είχε κλείσει η ΑΕΚ πολύ καλά. Δεν ήταν ο Χουάνγκ που ξέρουμε, ακόμα και ο Αραούχο είχε το μυαλό του στον Χουάνγκ, ενώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αλλαγή ο Μασούρας. Ήταν επικίνδυνος. Ο Ολυμπιακός στο καλό του εισκοσάλεπτο στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να σκοράρει. Είχε μια εκπληκτική ευκαιρία που έβγαλε ο Αθανασιάδης», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags