Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τσόρι Ντομίνγκες: Ήρθε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Τσόρι - "Φέρνει" φορ 2.5 εκατ. - Υπογράφει και… τζάμπα ο Βερόν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-15 10:00:00

Ήρθε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Τσόρι - "Φέρνει" φορ 2.5 εκατ. - Υπογράφει και… τζάμπα ο Βερόν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ήρθε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Τσόρι - "Φέρνει" φορ 2.5 εκατ. - Υπογράφει και… τζάμπα ο Βερόν!

Η παρουσία στο Γ. Καραϊσκάκης, το "παιχνίδι" με ΠΑΟ και οι μεταγραφές. Πότε βρέθηκε στη χώρα μας ο παλαίμαχος άσος και νυν μάνατζερ, η έντονη φημολογία για αλλαγές στο Λιμάνι, το... παρελθόν του με τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες που έχει στα χέρια του.
 

Από τα επίσημα του Γ. Καραϊσκάκης παρακολούθησε ο Τσόρι Ντομίνγκες το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με συνέπεια να φουντώσουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες για επιστροφή του. Άλλωστε, στο Λιμάνι θέλουν να κάνουν αρκετές αλλαγές στο οργανόγραμμά τους και κάπως έτσι είχε προκύψει προ ημερών το όνομα του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Τσόρι, όπως ήταν το παρατσούκλι όταν ήρθε από την Ισπανία, είχε έρθει στο Λιμάνι την εποχή που ήταν ξανά προπονητής ο Μίτσελ - Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έμεινε για κάποια χρόνια, ξεχώρισε με την ποιότητά του και το 2017 αποχώρησε. Όταν αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, άρχισε μια νέα σχέση με τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι είχε  συνεργαστεί με τους Πειραιώτες ως σκάουτερ στην αγορά της Αργεντινής και όχι μόνο, καθώς γνωρίζει επίσης τις αγορές σε Ρωσία και Ισπανία, λόγω της θητείας του εκεί ως ποδοσφαιριστής.

Πρόσφατα η σχέση τού σκάουτερ Τσόρι με τον Ολυμπιακό είχε κλείσει τον κύκλο της, ακριβώς γιατί είχε αποφασίσει να ενεργοποιηθεί ως μάνατζερ. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να κάνει δουλειά μαζί του, καθώς υπήρχε επαφή για να μεσολαβήσει και να έρθει στην Ελλάδα ο Ζοσουέ Κολμάν!

Ο 24χρονος Παραγουανός εξτρέμ που ανήκει στη Μαζατλάν αλλά οι Πράσινοι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα, ως συνέχεια της περσινής προσθήκης του Παλάσιος από τη Λατινική Αμερική. Άσχετα αν δεν προχώρησε, τελικά, η μεταγραφή, ο Τσόρι έδειξε ότι λειτουργεί προφανώς ως επαγγελματίας και συνεργάζεται με ομάδες στην Ελλάδα για να φέρει ποδοσφαιριστές.

Το πελατολόγιό του (αν είναι σχηματισμένο αυτή την περίοδο) προφανώς δεν μπορεί να είναι γνωστό, αλλά είναι γνωστό το μαναζτερικό κανάλι με το οποίο έχει επαφή. Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για να έχει ξανά στενή συνεργασία μαζί του, δεδομένου ότι ο Τσόρι είναι συνδεδεμένος με τον σύλλογο και, προφανώς, θα κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα.

Για την ιστορία, να πούμε ότι ο μανατζερικός δίαυλος που έχει επαφή ο Τσόρι έχει τόσο φτασμένους παίκτες, με υψηλό οικονομικό ταβάνι (για παράδειγμα τον επιθετικό Ακέ Λόμπα, της Νάσβιλ, με τιμή στα 2,5 εκατ. ευρώ) όσο και λαχεία (όπως ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ Γκουσταβο Βερόν, που μπορεί να έρθει σχεδόν τσάμπα στο Λιμάνι ως πρότζεκτ).

Αυτά τα αναφέρουμε ενδεικτικά, για ένα από τα μανατζερικά κανάλια που συνομιλεί ο Τσόρι και, φυσικά, αν επιστρέψει στον Ολυμπιακό ή αποκτήσει κάποιον πιο ενεργό ρόλο ως μάνατζερ, θα μπορούσαν να φανούν άμεσα χρήσιμα στους Πειραιώτες...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντσίνι ως ελεύθερος στον ΠΑΟ - Έξαλλος Καρυπίδης, ζητάει 2 εκατ. - Κόλπο γκρόσο από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags