Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποφάσεις στον Ολυμπιακό για Μαρσέλο και Βρσάλικο - Πολύ χρήμα για Χάμες - "Σφήνα" για Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-15 13:39:00

Ανακοινώσεις στο Λιμάνι για Μαρσέλο και Βρσάλικο - Πολύ χρήμα για Χάμες - "Σφήνα" για Ελ Αραμπί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανακοινώσεις στο Λιμάνι για Μαρσέλο και Βρσάλικο - Πολύ χρήμα για Χάμες - "Σφήνα" για Ελ Αραμπί!

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι. Ποιοι φεύγουν και ο Μαροκινός! Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο και τον Κροάτη, οι εξελίξεις με τον σούπερ σταρ Ροντρίγκες και το ενδιαφέρον από τους Άραβες για τον έμπειρο επιθετικό.

Αναταραχή έχει προκαλέσει σημερινό ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το οποίο ο Μαρσέλο αποτελεί ξένο σώμα πλέον την ομάδα, από τη στιγμή που ενώ είναι υγιής παραμένει εκτός αποστολής (όπως έκανε και ο ίδιος γνωστό μέσω social media πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος, που ήρθε στις αρχές Σεπτέμβρη με παραπανίσια κιλά αλλά με ποιότητα που δεν αμφισβητεί κανείς (ας μην ξεχνάμε ότι πριν από λόγους μήνες σήκωσε τη μεγάλη κούπα, του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης) και όλοι περίμεναν ότι μέσα σε ένα εύκολο διάστημα θα ήταν έτοιμος για να μπει στους αγώνες. Παρόλα αυτά είναι σχεδόν ανεξήγητη η απουσία του από τις αποστολές της ομάδας.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε το μυθικό συμβόλαιο που του είχε προσφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς αν και δεν είχε γίνει ακριβώς γνωστό το ποσό που θα εισέπραττε αποτελούσε κοινό τόπο ότι μιλάμε για ποσό κοντά στα 3 εκατ. Προφανώς υπήρχε και το μπόνους υπογραφής, ενώ πλην των αμοιβών των μάνατζερ θα πρέπει να υπολογίσουμε και την Εφορία, αλλά και το γεγονός ότι είχε προβλεφθεί να υπάρχει +1.

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα, τώρα, αν έχει νόημα να μιλήσουμε για το γεγονός ότι η παρουσία του αλλάζει στάτους στο προφίλ της ομάδας. Για τον Μαρσέλο μιλάμε. Ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός πως μετά από 2,5 μήνες παρουσίας στον σύλλογο, έχει μόλις πέντε ολιγολεπτες εμφανίσεις. Εμεις απλώς να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό (στις 3 Σεπτεμβρίου) είχε βρεθεί κοντά στη Λέστερ, ενώ τις τελευταίες ώρες το όνομά του βρίσκεται σε ρεπορτάζ της Τουρκίας!

Ξένο σώμα και ο Βρσάλικο - Τι ισχύει με Χάμες - Φεύγει ο Αραμπί;

Πλην του Μαρσέλο ξένο σώμα αποτελεί στο Λιμάνι και ο Βρσάλικο, που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα τού βασικού στα δεξιά της άμυνας, αλλά ο Μίτσελ προτιμάει εκεί τον Ανδρούτσο. Ο Κροάτης άσος δεν φαίνεται ότι μπορεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ έχει και σοβαρή ευπάθεια σε τραυματισμούς. Οι Πειραιώτες, βέβαια, τον είχαν φέρει με ιδιωτικό τζετ στην Ελλάδα, του έδωσαν κλειστό 2ετές (με προοπτική για συν 1) με 1,5 εκατ. ευρώ αποδοχές τον χρόνο. Μάλιστα, είχε βάλει στην τσέπη του και 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής (ας φανταστεί κανείς πόσα πήρε ο Μαρσέλο ως μπόνους υπογραφής, αν πήρε 2 εκατ. ο Βρσάλικο!) και, τώρα, είναι στους κομμένους του Μίτσελ.

Αντίθετα, υπάρχει απόλυτη ευχαρίστηση για τον Χάμες και μάλιστα υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θέλουν από τώρα να βρεθεί λύση για να μείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Λιμάνι. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να συμβεί αυτό, όταν ναι μεν υπάρχει +1 αλλά με το ρεπορτάζ ανα αναφέρει ότι την πρωτοβουλία σε αυτό την έχει ο Χάμες.

Η περίπτωση του Κολομβιανού άσου είναι ιδιαίτερη για έναν ακόμα λόγο: Ναι μεν ο σύλλογος γλίτωσε το περασμένο καλοκαίρι τις 500.000 ευρω που θα έδινε ως ενοίκιο στην Αλ Ραγιάν, αφού ο παίκτης τελικά είχε μείνει ελεύθερος, αλλά από την άλλη πλευρά ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος γιατί είχε λάβει ένα μεγάλο ποσό από την προηγούμενη ομάδα του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Δηλαδή, μπορεί οι Πειραιώτες να έδωσαν 2,5 εκατ. ευρώ φέτος στον Χάμες, αλλά δεν είναι αυτή η συνολική αμοιβή του - Έριξε τις απαιτήσεις του γιατί έλαβε και αποζημίωση. Κάτι που σημαίνει ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα ζητήσει, ξανά, 2,5 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει...

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία που υπάρχει στο ρεπορτάζ για ομάδες από τον περσικό Κόλπο που ενδιαφέρονται για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που φέτος βλέπει πολλά ματς από τον πάγκο (άρα δεν θα λείψει αγωνιστικά από τους Πειραιώτες), ενώ μπορούν να τον καλύψουν και οικονομικά γιατί διατηρεί εξαιρετικό όνομα σε αυτά τα πρωταθλήματα. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι φεύγει ο Μαροκινός, ειδικά από τη στιγμή που ο Ουί Τζο δεν πρόκειται να συνεχίσει στο Λιμάνι.

Τέλος, εκτός πλάνων του Μίτσελ βρίσκεται και ο Πιέρ Κούντε, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι  θα αποχωρήσει τον Γενάρη, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί και από την ενίσχυση που θα υπάρξει. Και κάτι τελευταίο, ως κερασάκι: Πάνω που ο Τζος Μπόουλερ έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του στην ομάδα, η Μπλάκπουλ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον πάρει πίσω με τη μορφή δανεισμού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντσίνι ως ελεύθερος στον ΠΑΟ - Έξαλλος Καρυπίδης, ζητάει 2 εκατ. - Κόλπο γκρόσο από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags