Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σίμε Βρσάλικο: Δεν θέλει να φύγει ο Βρσάλικο - Κοστίζει πάνω από τρία εκατομμύρια για φέτος - Υπογράφει ο Μαντσίνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-16 13:35:00

Δεν θέλει να φύγει ο Βρσάλικο - Κοστίζει πάνω από 3 εκατομμύρια για φέτος - Υπογράφει ο Μαντσίνι!

Οι Μιχείες
Δεν θέλει να φύγει ο Βρσάλικο - Κοστίζει πάνω από 3 εκατομμύρια για φέτος - Υπογράφει ο Μαντσίνι!

Γιατί δεν είναι Μαρσέλο, η πρόταση Μίτσελ και η απογοήτευση. Ο Ευάγγελος Μίχος δίνει την τελευταία εξέλιξη με τον Αργεντινό άσο του Άρη που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο με τον Κροάτη σταρ, που δεν "βγήκε", αλλά ο ίδιος θέλει να πάρει δεύτερη ευκαιρία!

Τα... έσπασε το δευτεριάτικο αποκλειστικό της στήλης για το που θα παίζει ο Ντανιέλ Μαντσίνι από τον Γενάρη. Και για τις παρασκηνιακές κινήσεις του Παναθηναϊκού αλλά και για τον... τελικό προορισμό του Αργεντινού εξτρεμ , που θα είναι του Ρέντη. Ήμασταν άλλωστε κατηγορηματικοί πως θα κάνει το δρομολόγιο "Βικελίδης - Καραϊσκάκης"...

Σήμερα (16/11) διαβάζοντας τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού-αλλά και πίσω από τις λέξεις-καταλαβαίνεις πως ο Μαντσίνι θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα", στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Αυτά που γράφονται για πώληση στο εξωτερικό είναι προς... λαϊκή κατανάλωση, παρότι υπάρχουν όντως ενδιαφερόμενοι..

Για να μην το κουράζω, στους Πρωταθλητές Ελλάδας θα υπογράψει η "παικτούρα" Μαντσίνι και ο "Ευαγγελιστής" θα... ευλογήσει ξανά τα γένια του, για την επιβεβαίωση/δικαίωση ενός ακόμη αποκλειστικού. 

Γενικά πάντως είναι μια υπόθεση με χοντρό παρασκήνιο και κάθε είδους... πιέσεις, σε διάφορα επίπεδα. Όπως και κάποιες... πικάντικες λεπτομέρειες δεν μπορούν να γραφούν.

Πάμε παρακάτω και συγκεκριμένα στην υπόθεση Βρσάλικο. Είναι λανθασμένο να τον βάζουν στο ίδιο καζάνι με τον Μαρτσέλο, επειδή έχει ένα εξίσου τεράστιο συμβόλαιο και είναι εξίσου τεράστια απογοήτευση (για όλους στον Ολυμπιακό) με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Στον Κροάτη μπακ πίστεψαν πολύ οι "ερυθρόλευκοι" υπεύθυνοι. Δεν ήταν μόνο επικοινωνιακή, για τις εντυπώσεις, η μεταγραφή του Βρσάλικο. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη και μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. 

Ήθελαν και πίστευαν πως θα έκτιζαν (και) πάνω του έναν κορμό, λύνοντας με μια πολύ ποιοτική και με κορυφαίες εμπειρίες επιλογή το πρόβλημα στην δεξιά πλευρά για τα επόμενα χρόνια!! 

Για αυτό άλλωστε οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν 3ετες σούπερ συμβόλαιο στον Βρσαλικο, μέχρι το 2025 (άλλοι μιλάνε για κλειστό συμβόλαιο κι άλλοι για 2+1 χρόνων).

Ο Βρσάλικο μόλις την προηγούμενη σεζόν είχε μετρήσει 29 ματς στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι 21 στην Λα Λίγκα και οι 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ (με 350' συμμετοχής). Ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης ενός απαιτητικού κόουτς όπως ο Σιμεόνε, ένας πρωτοκλασάτος αμυντικός που είχε δείξει την αξία του όπου κι αν αγωνίστηκε και σε κορυφαίο επίπεδο (και στην Εθνική Κροατίας).

Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που ήθελε και μέτρησε στον Κροάτη ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς όμως, για τους Πρωταθλητές, ο Βρσάλικο που έτσι κι αλλιώς ήθελε διαχείριση, έβγαλε μεγάλα θέματα με τους μυϊκούς τραυματισμούς, έπεσε και σε μια περίοδο... ποδοσφαιρικού παραλογισμού στο κλαμπ με συνεχείς αλλαγές και προσθαφαιρέσεις και έτσι κατέληξε να είναι μια μεγάλη απογοήτευση και με το... ενάμιση πόδι στην έξοδο.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός στήριξε πολλά πάνω στον Βρσάλικο και του τα έσκασε χοντρά. Δεν τους βγήκε, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αλλά ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΒΡΣΑΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μην ξεχνάμε πως παράλληλα αποκτήθηκε και ο Άβιλα, μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Βρσάλικο και αναζητείται φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο του. Κάτι που είχε επιχειρηθεί βέβαια και τον Σεπτέμβριο (να βρει ομάδα και να φύγει), αλλά χωρίς την ίδια ...ένταση.

Ο Κροάτης μπάκ πάντως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, να ακολουθήσει την μίνι προετοιμασία στην μουντιαλική διακοπή. Θεωρεί πως στην επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα. Υπάρχει όμως, απογοήτευση σε όλους στον Ολυμπιακό για τον Βρσάλικο,το σημειώνω...

Πόσο έχει κοστίσει μέχρι τώρα ο Βρσάλικο στον Ολυμπιακό; Με πηγές από την πιάτσα agents o Κροάτης έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.800.000 ευρώ. Επί... τρία (3) χρόνια. Συν κάποια μπόνους, επειδή ήρθε ως ελεύθερος (τα λεγόμενα bonus signing)!

Καταβλήθηκε όμως και μια τεράστια προμήθεια στους ατζέντηδες που ενεπλάκησαν στο καλοκαιρινό deal. Τα δυο αδέρφια Λέμιτς, που είναι οι ατζέντηδες του, μαζί με έναν Άγγλο, σύμφωνα με τον αστικό (ή αλλιώς μανατζερικό) μύθο, πληρώθηκαν/μοιράστηκαν ένα ποσό της τάξης του 1.500.000 ευρώ!!!!

Πάρα πολλά χρήματα για αυτό και πολύ μεγάλη η απογοήτευση στον Ολυμπιακό για τον Βρσάλικο

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι επόμενοι μετά τους Μαρσέλο, Βρσάλικο - Φεύγουν κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Γκάρι, Σαμασέκου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags