Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για Χάμες στην Κομοβία - "Αποφασίζει" ο Ζόρζε Μέντες - Η απάντησή του για νέο συμβόλαιο
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-16 17:24:00

Αποκάλυψη για Χάμες στην Κομοβία - "Αποφασίζει" ο Ζόρζε Μέντες - Η απάντησή του για νέο συμβόλαιο

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Χάμες στην Κομοβία - "Αποφασίζει" ο Ζόρζε Μέντες - Η απάντησή του για νέο συμβόλαιο

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν αποκλείεται να ανανεώσει σύντομα με τον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε έντονα στην Ελλάδα πως ο Χάμες Ροντρίγκες θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Μια είδηση που έγινε viral στην Κολομβία, με τους συμπατριώτες του να επιβεβαιώνουν πως θέλει και αυτός να ανανεώσει.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Ζόρζε Μέντες στις επαφές, ενώ είναι σημαντικό και το γεγονός πως ο Χάμες έχει αποθεωθεί αρκετά από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με την ομάδα να θέλει να τον ανανεώσει σύντομα.

Εξάλλου, ο έμπειρος άσος έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για το φιλικό που θα δώσει το Σάββατο στο Φορτ Λοντερντέιλ των ΗΠΑ απέναντι στην Παραγουάη και εν συνεχεία θα έχει κάποιες μέρες ξεκούρασης, με την επιστροφή του στην Ισπανία όπου θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στις 28 του μηνός για τη μίνι προετοιμασία του Μίτσελ.

Εκεί ο Χάμες θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα, να ανεβάσει κι άλλο τον ρυθμό του και τη σύνδεση με τους συμπαίκτες του και να γίνει ακόμη πιο επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη συνέχεια της σεζόν. Έχοντας ίσως έως τότε ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ για περαιτέρω παραμονή του στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άλλωστε, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ στην πατρίδα του, ο Χάμες έχει καταφέρει να πάρει πολλά από τον Ολυμπιακό, όχι σε οικονομικό επίπεδο (καθώς οι απολαβές του είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε στο Κατάρ) αλλά σε αγωνιστική αναγέννηση καθώς βρίσκει ξανά τον πολύ καλό εαυτό του στην Ευρώπη έπειτα από μία περίοδο όπου φαινόταν σαν να είχε χάσει την αυτοπεποίθησή του.

Και ο Ολυμπιακός σε αυτό το κομμάτι τον έχει «αναγεννήσει» όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του, κάτι που ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να αψηφήσει όταν θα λάβει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags