Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άγγελος Αναστασιάδης: "Καλή κίνηση Σαββίδη με Αναστασιάδη - Γι’ αυτό τον έφερε πίσω - Ξέρει τι πρέπει να κάνει στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-16 18:04:00

"Καλή κίνηση Σαββίδη με Αναστασιάδη - Γι’ αυτό τον έφερε πίσω - Ξέρει τι πρέπει να κάνει στον ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Καλή κίνηση Σαββίδη με Αναστασιάδη - Γι’ αυτό τον έφερε πίσω - Ξέρει τι πρέπει να κάνει στον ΠΑΟΚ"

Ο πιο στενός συνεργάτης του Άγγελου μιλάει στο Sportdog.gr για τη μεγάλη επιστροφή του στην Τούμπα.
 

Με τον πιο στενό συνεργάτη τού Άγγελου Αναστασιάδη μίλησε το sportdog, τον Τόλη Τερζή, που ήταν επί σειρά ετών βοηθός του κάθε φορά που ο Έλληνας προπονητής καθόταν στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Τώρα, βέβαια, ο Άγγελος δεν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με κάποιον ρόλο αμιγώς στο αγωνιστικό, ως προπονητής ή τεχνικός διευθυντής για παράδειγμα, καθώς οι θέσεις στον σύλλογο είναι καλυμμένες και, μάλιστα, από τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους.

O Αναστασιάδης, άλλωστε, πήγε στον Δικέφαλο ακριβώς γιατί έχει το dna του ΠΑΟΚτσή, δηλαδή τού ανθρώπου που από τη μια πλευρά έχει την ποδοσφαιρική γνώση και κουλτούρα και από την άλλη έχει την αγάπη για να προσφέρει στον σύλλογο.

"Τίμιος, εργατικός και θα βοηθήσει - Θα φέρει μέγιστη συσπείρωση - Ξέρει τι να κάνει στον ΠΑΟΚ"

"Είναι πολύ καλή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που τον έφερε πίσω στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι τίμιος, εργατικός και αγαπάει πολύ τον σύλλογο", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Τ. Τερζής και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Όλοι τον αγαπάμε και εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα, να είναι καλά στην υγεία του και τα υπόλοιπα γνωρίζει καλά πώς να τα κάνει".

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, η παρουσία τού Αναστασιάδη θα βοηθήσει στη συσπείρωση της ομάδας, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο οπαδων, αφού ο Άγγελος γνωρίζει πώς να "μιλήσει" και να "ακούσει" τους οπαδούς. "Προφανώς θα βοηθήσει στο να υπάρξει μέγιστη συσπείρωση με την παρουσία του", ανέφερε ο συνομιλητής μας.

Τέλος, τον ρωτήσαμε ποια είναι η ευχή που θέλει να του δώσει, μέσω του sportdog, καθώς ο κύριος Τερζής έμαθε από εμάς την επισημοποίηση της επιστροφής Αναστασιάδη στον Δικέφαλο και ακόμα δεν είχε μιλήσει μαζί του.

"Καλή επιτυχία του εύχομαι, να είναι πάντα γερός και δυνατός. τα υπόλοιπα ο κύριος Άγγελος ξέρει πώς να τα καταφέρει", ήταν το τελευταίο σχόλιο του συνομιλητή μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags