Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: "Τελειώνει" και 2ο μεγάλο όνομα στον Άρη μετά τον Μαντσίνι - Σπουδαία επιστροφή στην ΑΕΚ απο Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-16 23:51:00

"Τελειώνει" και 2ο μεγάλο όνομα στον Άρη μετά τον Μαντσίνι - Σπουδαία επιστροφή στην ΑΕΚ απο Ελλάδα!

Οι Μιχείες
"Τελειώνει" και 2ο μεγάλο όνομα στον Άρη μετά τον Μαντσίνι - Σπουδαία επιστροφή στην ΑΕΚ απο Ελλάδα!

Ομάδα που πήρε παίκτες από Ολυμπιακό, "ψωνίζει" από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο Ευάγγελος Μίχος μετά την αποκάλυψη για την επικείμενη αποχώρηση του Αργεντινού από τον Άρη, γράφει για τον δεύτερο παίκτη από το "πάνω ράφι" που αποχωρεί από τους Θεσσαλονικείς παρότι έχει καλό συμβόλαιο και παράλληλα δίνει και ένα "ζουμερό παρασκήνιο" για μία ομάδα της Super League που τη χρεώνουν στο μπλοκ των Πειραιωτών, αλλά έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους Δικεφάλους.

Άρης - ΑΕΚ: O Καρυπίδης που είναι απογοητευμένος με τον Ιτούρμπε και δείχνει αποφασισμένος  να απαλλαγεί από τον Παραγουανό σταρ παρότι θα χάσει και τον Μαντσίνι. Τι του χρεώνει...

Ο Ιωνικός που ... αφήνει τον Ολυμπιακό και ρίχνει γέφυρες σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να πάρει δανεικούς στόπερ και μέσο αντίστοιχα...

Ο Τσιγκρίνσκι που είναι "τελειωμένος" -μαζί με τον Κάνιας - στην Νίκαια αφού όπως τον "κατηγορούν" έχει στο μυαλό του πως θα  πάρει θέση στην Ένωση...

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έκλεισε τον Παντελίδη ενώ μια ημέρα πριν συνεργάτης του είχε τηλεφωνήσει σε ξένο προπονητή με θητεία στην Super League!

IΩΝΙΚΟΣ: ο Άοσμαν μπορεί να επέστρεψε και να έπαιξε στην Τρίπολη, αυτό όμως, δεν σημαίνει κιόλας πως θα βγάλει την σεζόν στην Νίκαια. Μαζί με τους Τσιγκρίνσκι/Κάνιας που αποκλείστηκαν από το ματς με τον Αστέρα για... πειθαρχικά παραπτώματα συμπληρώνουν μια 3άδα παικτών με τους οποίους υπάρχει θέμα όχι μόνο αγωνιστικό (δεν προσφέρουν αυτά που περίμεναν Τσιριγώτης/Σπανός) αλλά και...οικονομικό. Λόγω υψηλών συμβολαίων. Από εκεί και πέρα θα γίνουν 2 με 3 προσθήκες. Η είδηση είναι πως ο Ιωνικός στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αφήνει τον Ολυμπιακό και ρίχνει... γέφυρες στους δυο "δικεφάλους". Έμαθα πως οι Νικαιώτες πάνε για δανεικό στόπερ απο τον ΠΑΟΚ (Κάργας;) και για δανεικό χαφ από την ΑΕΚ ( Φραντσον ή Μουστακόπουλο;)!!

ΤΣΙΓΚΡΊΝΣΚΙ/ΚΑΝΙΑΣ: ο Ουκρανός στόπερ την φετινή σεζόν παραμένει σε ...χαμηλές πτήσεις. Δεν έχει σχέση δηλαδή με τον...περσινό Τσιγκρίνσκι. Στην Νίκαια μάλιστα του "χρεώνουν" πως έχει στο μυαλό του να πάρει θέση στην ΑΕΚ προσεχώς!! Όσον αφορά στον Ισπανό μέσο, είναι δυσαρεστημένος μαζί του ο κόουτς Σπανός, υποστηρίζει πως δεν του κάνει την δουλειά που θέλει. Βέβαια με τον Κάνιας απο την περασμένη σεζ/όν είχε... θε ματάκια!. Ουσιαστικά Τσιγκρίνσκι/ Κάνιας/Αντούνες/Οφόσου και πιθανότατα οι Άοσμαν/Μασάς είναι "τελειωμένοι".

ΛΑΜΙΑ: ο Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος της προπονητής κι αντικαταστάτης του Φέστα αφού ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου το ...πήρε πάνω του και προχώρησε σε done deal με τον Κορυδαλλιώτη κόουτς. Παρότι υπήρξαν και κάποιες φωνές που του έλεγαν να μην βιαστεί, για να εξετάσουν και εναλλακτικές ξένων. Προφανώς δεν είναι τυχαίο πως την Τρίτη ο Νταμίρ Κάναντι δέχτηκε (τηλεφωνική) βολιδοσκόπηση από άνθρωπο της Λαμίας, που του άφησε ανοικτό τις επόμενες ημέρες το ενδεχόμενο να υπάρξει και συνάντηση. Για να το τελειώσει ένα 24ωρο μετά ο Πανουργιάς Παπαϊώαννου αφού ...πείστηκε από τον Παντελίδη στην συνάντησή τους και έδωσαν τα χέρια. Ο Παντελίδης ...κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την περσινή θητεία του στην Κύπρο και ενώ το όνομά του είχε πέσει ως υποψηφιότητα τόσο για τον Ιωνικό, όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης. Καμία ομάδα όμως, από τις δυο δεν άλλαξε τελικά προπονητή!

ΑΡΗΣ/ΙΤΟΥΡΜΠΕ: η πληροφορία μας ήρθε από...χέρι και θέλει τον Θόδωρο Καρυπίδη απογοητευμένο από τον Παραγουανό εξτρεμ, σε τέτοιο βαθμό που δείχνει αποφασισμένος να τον "τελειώσει" 6 μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του! Ο Χουάν Ιτούρμπε είναι μια ακριβοπληρωμένη βεντέτα, που μέσα στον αγώνα παίζει περισσότερο για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα. Με τον ιδιοκτήτη του Άρη να μην έχει ξεχάσει ακόμη τον ατομισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είχε στοιχίσει σίγουρα ένα 0-1, ίσως και 0-2 στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην "Λεωφόρο". Ο Καρυπίδης ακόμη λέει το... πόνο του για τον Ιτούρμπε και εκείνο το ματς ( ή για τα... άχαστα γκολ του Καμάτσο). Στο θέμα μας, η προσφορά του Ιτούρμπε σε σχέση με το υψηλότατο συμβολαιό του, είναι δυσανάλογα και όλα δείχνουν "διαζύγιο". Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του Καρυπίδη και δεν κολλάει στο ότι θα φύγει (πουληθεί) και ο Μαντσίνι. Βέβαια όπως έχουμε ξαναγράψει θα επιστρέψει όμως, κατά πάσα  πιθανότατα, ο Αμπού Καμάρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags