Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μεγάλο "χτύπημα" Μελισσανίδη - "Κλέβει τέσσερις παίκτες του ΠΑΟ η ΑΕΚ" - Έτσι απαντάει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-17 19:12:00

Μεγάλο "χτύπημα" Μελισσανίδη - "Κλέβει τέσσερις παίκτες του ΠΑΟ η ΑΕΚ" - Έτσι απαντάει ο Αλαφούζος!

Sportdog Team
Μεγάλο "χτύπημα" Μελισσανίδη - "Κλέβει τέσσερις παίκτες του ΠΑΟ η ΑΕΚ" - Έτσι απαντάει ο Αλαφούζος!

Οι Κιτρινόμαυροι βρήκαν τον... επόμενο Γκατσίνοβιτς και προσπαθούν να προλάβουν τους Πράσινους και να κάνουν δικούς τους τέσσερις παίκτες από το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις των δύο συλλόγων το τελευταίο διάστημα, καθώς μπορεί να είναι αντίπαλοι εντός τού αγωνιστικού χώρου και να διεκδικούν και οι δύο τους εγχώριους τίτλους, αλλά στο υψηλότερο επίπεδο φαίνεται ότι υπάρχει συνεννόηση για θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία, τα τηλεοπτικά και μια σειρά από άλλα ζητήματα που υπάρχουν κοινοί τόποι στις απόψεις Πράσινων και Κιτρινόμαυρων.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε την τοποθέτηση που είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν από λίγο καιρό, στην καθιερωμένη ετήσια επαφή που έχει με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ένωσης, όταν σε μια αποστροφή του λόγου του είχε σχολιάσει ότι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, θα ήθελε να το πάρει ο Παναθηναϊκός.

"Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται", είχε σχολιάσει κατά γράμμα ο Τίγρης. Τι σημαίνει αυτό, ότι δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του ή ότι δεν κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να την ενισχύσει και να την διασφαλίσει για να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος; Προφανώς και θα το κάνει! Αλλά η τοποθέτησή του δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει αυτό το διάστημα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή μάλιστα που οι Πράσινοι καλπάζουν μέσα στο γήπεδο και τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Κάπου εδώ, όμως, τελειώνουν οι... γλύκες! Γιατί σημερινή ρεπορτάζ της Sportday αναφέρει ότι ο Μελισσανίδης σκέφτεται να κάνει ένα δυνατό... χτύπημα στον Παναθηναϊκό μέσα στο επόμενο διάστημα. Προφανώς όταν λέμε χτύπημα, εννοούμε κάτι που θα προκαλέσει αγωνιστική ρωγμή στο Τριφύλλι.

Κι εδώ αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Μελισσανίδης είχε πάρει στην Ένωση τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που ναι μεν οι Πράσινοι δεν καιγόντουσαν για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν στην υπόθεσή του, παρόλα αυτά είναι αναγνωρισμένος παίκτης, που μπορούσε να κάνει τη διαφορά (και την είχε κάνει!) στην 11άδα του Παναθηναϊκού! Τον ήθελαν στο Τριφύλλι αλλά με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.

Μπορεί αυτό το "χτύπημα" να αφορά παίκτη από τη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, που οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να... κλέψουν και να τον ντύσουν με τη φανέλα τους. Αλλά μπορεί και να αφορά παίκτη που βρίσκεται ήδη στην ομάδα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι - Άρα ήδη από τον Γενάρη έχει το δικαίωμα να μιλήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Ποιοί παίκτες επιπέδου από το ρόστερ των Πράσινων είναι αυτοί; Σημειώστε ονόματα: Σέκενφελντ, Κουρμπέλης, Πέρεθ, Αϊτόρ. Υπάρχει ένα ζήτημα για το συμβόλαιο του Μπερνάρ και αν είναι όντως κλειστό 2ετές ή 1+1 (γιατί τη δεύτερη χρονιά η αμοιβή του προβλέπει 2,5 εκατ ευρώ, ποσό εξωπραγματικό για τους Πράσινους), αλλά έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα θα έδινε και η Ένωση τέτοιο ποσό. Οπότε ας μείνουμε στα προηγούμενα ονόματα, που βιάζονται στο Τριφύλλι για να ανανεώσουν μαζί τους μέσα στη διακοπή του Μουντιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags