Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Χαμός πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ - Καταγγελία ότι το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες με 7,4 εκατ.!
| 2022-11-17 20:42:00

Χαμός πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ - Καταγγελία ότι το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες με 7,4 εκατ.!

Sportdog Team
Χαμός πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ - Καταγγελία ότι το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες με 7,4 εκατ.!

Δημοσιογράφος από τη Μέση Ανατολή έριξε... βόμβα στα θεμέλια του τουρνουά, λίγες ημέρες πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι μεταξύ Κατάρ και Εκουαδόρ.

Μουντιάλ 2022: Σάλος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την καταγγελία του Αμτζάντ Ταχά για δωροδοκία του Κατάρ σε παίκτες του Εκουαδόρ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Μέση Ανατολή, που αριθμεί 435.000 ακολούθους στο Twitter, αναφέρει πως το Κατάρ έχει δωροδοκήσει οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ με συνολικά 7,4 εκατ. δολάρια για να χάσουν το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ (με σκορ 1-0 και το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο).

Ο Ταχά υποστηρίζει ότι οι εν λόγω πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες από ανθρώπους τόσο από το Κατάρ όσο και από το Εκουαδόρ. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει συντετριμμένος από τις πληροφορίες και... εύχεται να είναι λανθασμένες!

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως ελπίζει να υπάρξει παρέμβαση από τη FIFA μετά από το ρεπορτάζ του, που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρούς κλυδωνισμούς στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορτσάτος ο Ζίγιες στο Μουντιάλ - Έβαλε αδιανόητη γκολάρα πίσω από το κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags