Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης: Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη - Η αγορά που ανοίγει... πόλεμο με Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-21 23:08:00

Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη - Η αγορά που ανοίγει... πόλεμο με Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη - Η αγορά που ανοίγει... πόλεμο με Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη!

Η μεγάλη επένδυση που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και γιατί τα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ μεταφέρονται πλέον κι εκτός γηπέδων.

Κρούση για την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Rise έκανε σύμφωνα με το dessou.gr ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ούτως ώστε το Naftemporiki ΤV να εξελιχθεί σε επίγειο κανάλι.

Το Naftemporiki TV βρίσκεται από τις 10 Σεπτεμβρίου 2022 στον τηλεοπτικό αέρα και ήδη έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Το λανσάρισμα του νέου οικονομικού και επιχειρηματικού καναλιού ανακοινώθηκε με trailer που ανέβηκε στο Youtube λογαριασμό της εφημερίδας γίνεται παράλληλα και στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10/9.

Στον «αέρα» και το Fashion TV

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βέβαια δεν αρκείται μόνο στο Naftemporiki TV καθώς φέρνει στους ελληνικούς δέκτες την ελληνική έκδοση του Fashion TV.

Συγκεκριμένα, στις 20 Σεπτεμβρίου έγινε ειδική εκδήλωση στην Ακρόπολη για τα 25 χρόνια του Fashion Tv και την έναρξη της ελληνικής έκδοσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags