Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άγγελος Αναστασιάδης: "Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, φεύγουν πέντε... βαρβάτα ονόματα - Χαλάει μεγάλη μεταγραφή ο Αναστασιάδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-19 12:30:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, φεύγουν πέντε... βαρβάτα ονόματα - Χαλάει μεγάλη μεταγραφή ο Αναστασιάδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, φεύγουν πέντε... βαρβάτα ονόματα - Χαλάει μεγάλη μεταγραφή ο Αναστασιάδης!

Συμβόλαια εκατομμυρίων είναι στον αέρα και παίκτες της 11αδας. Γιατί στον Δικέφαλο ετοιμάζονται για μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι και ποιον παίκτη που θέλει να φέρει ο Μπότο, εξετάζει προσεκτικά ο Άγγελος.

Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν στον ΠΑΟΚ με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ, τόσο σε επίπεδο βραχυπρόθεσμο (δηλαδή μέχρι το τέλος της σεζόν) όσο και μακροπρόθεσμο (από τη νέα αγωνιστική περίοδο και μετά).

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον ένα αγωνιστικό νέο από τις προπονήσεις και τους αγώνες που είχε δώσει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι φαίνεται να αλλάζει η χημεία στη μεσαία γραμμή του συλλόγου!

Δεν είναι μόνο ανεβασμένος ο Στέφαν Σβαμπ, που βάζει δύσκολα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά το γεγονός ότι αποτελεί κοινό τόπο ότι πλέον δεν θα ξεκινάει η 11άδα από τον Γιάσμιν Κούρτιτς! Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να διατηρήσει το στάτους τού βασικού στον Δικέφαλο ο Σλοβένος άσος, καθώς υπάρχει πλέον άλλη δυναμική στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, άλλοι συσχετισμοί.

Άλλωστε, το ερχόμενο καλοκαίρι λογικά θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας, όπως και οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ και ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται ότι δύσκολα θα συνεχίσει. Για αυτό αναφέρουμε ότι είναι σχεδιασμός που γίνεται στον Δικέφαλο και αφορά τόσο τη φετινή αγωνιστική περίοδο όσο και την επόμενη.

Για αυτό και στους παίκτες υπό εξέταση που υπάρχουν στην ομάδα, δεν γίνεται να είναι μόνο ο Φάμπιο Μαρτίνς! Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει ο Ζοσέ Μπότο να προτείνει κι άλλους παίκτες, να υπάρξουν περισσότερες επιλογές.

Ειδικά τώρα που υπάρχει στην ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης, που θα αξιολογεί τα κριτήρια επιλογής ενός παίκτη πριν αποκτηθεί. Και το μεγάλο συμβόλαιο που χρειάζεται να δοθεί στον Βραζιλιανό-Πορτογάλο άσο για να υπογράψει, ενώ είναι εκτός ρυθμού ομάδας εδώ και κάποιους μήνες, ίσως δεν είναι και το καλύτερο του Άγγελου εδώ που τα λέμε...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζευγάρι με πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή η Βίκυ Κάβουρα - Μεγάλη μπάλα άσος των Big-4 (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags