Facebook Pixel Σούπερ νέα για την ΑΕΚ: Υπάρχει και έκτος μουντιαλικός που θα φέρει λεφτά στα ταμεία!
| 2022-11-19 17:20:00

Σούπερ νέα για την ΑΕΚ: Υπάρχει και έκτος μουντιαλικός που θα φέρει λεφτά στα ταμεία!

Sportdog Team
Σούπερ νέα για την ΑΕΚ: Υπάρχει και έκτος μουντιαλικός που θα φέρει λεφτά στα ταμεία!

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν πέντε ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο αναμένεται να καρπωθούν χρήματα από έναν παίκτη επιπλέον.

Η ΑΕΚ θα κερδίσει χρήματα από τους πέντε παίκτες της, που θα παίξουν στο Μουντιάλ 2022 (Βίντα, Πινέδα, Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Μοχαμάντι), αλλά και από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός επιθετικός αγωνίστηκε στην Ένωση για δύο χρόνια μέχρι να πάρει μεταγραφή για την Ομόνοια, συνεπώς βάσει του νέου κανονισμού της FIFA, πιθανότατα προβλέπονται έσοδα και για τους Κιτρινόμαυρους.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Βίντα, Πινέδα, για τους οποίους ο Δικέφαλος δεν θα καρπωθεί ολόκληρο το ποσό που τους αντιστοιχεί, μιάς και κάποια χρήματα θα πάνε στις προηγούμενες ομάδες τους.

Για όλες αυτές τις «διχογνωμίες» η FIFA έχει για πρώτη φορά δημιουργήσει ειδική πλατφόρμα με την επωνυμία «Professional Football Landscape platform», στην οποία οι πάνω από 400 σύλλογοι που αναμένεται να επωφεληθούν, θα εισάγουν αναλυτικά τα στοιχεία και η αποζημίωση θα εκδίδεται αυτόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηχρήστος: Μόνο Μελισσανίδης γήπεδο - Πανό για Ντέμη, "μπαγλαμάς" Ντούσαν - Θέλω να ζήσω!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags