Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Επαφές ΠΑΟ με μεγάλο όνομα για μεταγραφή έκπληξη - Το απόλυτο "τρικ" Αλαφούζου για τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-20 20:56:00

Επαφές ΠΑΟ με μεγάλο όνομα για μεταγραφή έκπληξη - Το απόλυτο "τρικ" Αλαφούζου για τον Γενάρη!

του Νίκου Στεργίου
Επαφές ΠΑΟ με μεγάλο όνομα για μεταγραφή έκπληξη - Το απόλυτο "τρικ" Αλαφούζου για τον Γενάρη!

Οι Πράσινοι φέρνουν τζάμπα στην Ελλάδα έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Οι προσθήκες που έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς και το... δώρο της διοίκησης, που θα θυμίζει πάρα πολύ την περίπτωση του Γκατσίνοβιτς. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η υπόθεη βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγα 24ωρα.

Παναθηναϊκός: Μπορεί οι Πράσινοι να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League και μάλιστα με απόσταση ασφαλείας, από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρκετούς... πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το Τριφύλλι χρειάζεται να κινηθεί άμεσα για μεταγραφές τον Ιανουάριο, μιας και η απουσία του Αϊτόρ, αλλά και ο τραυματισμός του Παλάσιος, που θα έχει επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάνει τον Σέρβο τεχνικό να θέλει να γεμίσει το ρόστερ ώστε να προβλέψει νέες... κακοτοπιές.

Στόχος των Πρασίνων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, είναι να υπάρξουν δύο στοχευμένες κινήσεις με στόχο την βελτίωση, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο που αναφέρει για την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη, που θα φέρει τον αριθμό των μεταγραφών στις 3 συνολικά. Πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει ότι πρέπει να αποκτηθεί παίκτης που να μπορεί να αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10, ώστε να γίνει ο αντι - Τρουιγέ, μιας και ο Γάλλος έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει από την συνέχεια της σεζόν.

Παράλληλα ο Σέρβος θέλει έναν εξτρέμ, ώστε να καλυφθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει από την απουσία του Αϊτόρ, ενώ αν τελικά υπάρξει και τρίτη κίνηση θα είναι στην ίδια θέση, δηλαδή του πλάγιου επιθετικού. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει οι παίκτες που θα έρθουν για τα άκρα, να μπορούν να δώσουν λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης, μιας και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η φετινή χρονιά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως που υπάρχει είναι το γεγονός ότι λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και της περιόδου, παίκτες που μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά δεν είναι ελεύθεροι, ενώ οι ομάδες που αγωνίζονται δύσκολα θα τους πουλήσουν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει τους Πράσινους να σκέφτονται ότι θα πρέπει να κινηθούν στην αγορά των δανεικών, όπως έκαναν και την περασμένη χρονιά με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σέρβο είχε έρθει στο Τριφύλλι ως δανεικός, με οψιόν αγοράς, ενώ κατάφερε όχι μόνο να αγωνιστεί άμεσα, μετρώντας 17 συμμετοχές με τέσσερις ασίστ, αλλά να αλλάξει και όλη την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μάλιστα όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός ήδη έχει βρει παίκτη που μπορεί να κάνει η διαφορά στα εξτρέμ και να δώσει πολύτιμες λύσεις. Αυτό που μπορούμε να πούμε, αυτή τη στιγμή, είναι πως μιλάμε για μεγάλο όνομα, με υψηλό συμβόλαιο, που έρχεται για να πάρει κατευθείαν θέση στην ενδεκάδα των Πρασίνων. Τα υπόλοιπα έρχονται...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Αλαφούζου για χατίρι Γιοβάνοβιτς - Δύο μεγάλες μεταγραφές - Υπογράφει "διαμάντι" από Ελλάδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags